Замовити лінзи Одеса
|
|
Лукреція | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Замовити лінзи Одеса
Привіт, форумчани! Хочу підібрати якісні лінзи для зору і думаю звернутися в офтальмологічний центр "Люмос". Хтось там підбирав лінзи? Яка якість лінз і послуг підбору? Є діагностика зору?
|
|
| |
Мерьем | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Нещодавно я відвідала центр "Люмос" для підбору контактних лінз. Процес підбору лінз виявився дуже ретельним і професійним. Спочатку мені провели комплексне обстеження зору. Офтальмолог перевірив стан моїх очей з використанням сучасного обладнання. Підібрані лінзи виявилися ідеальними для мене. Вони комфортні, не викликають подразнення і забезпечують відмінну видимість. Професіоналізм і уважне ставлення фахівців зробили процес підбору лінз максимально комфортним і результативним. Рекомендую "Люмос" усім, хто шукає якісне обслуговування та індивідуальний підхід до корекції зору.
|
|
| |
Міна | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Приєднуюся до відгуку! Теж нещодавно побувала в "Люмос" для підбору лінз. Дуже задоволена! Обстеження провели на вищому рівні, підібрані лінзи ідеально підійшли. Якість обслуговування просто чудова!
|
|
| |
Гречаночка | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Була в "Люмос" місяць тому. Дуже сподобався уважний підхід фахівців. Офтальмолог ретельно перевірив зір, усе пояснив і підібрав чудові лінзи. Уже ношу їх без будь-яких проблем. Раджу цей центр!
|
|
| |
НеDosTuPnAyA | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Можу підтвердити слова попередніх користувачів. У "Люмос" справді висока якість обслуговування. Мені теж підібрали лінзи, які ідеально підходять і не викликають дискомфорту. Обстеження очей пройшло дуже ретельно. Рекомендую!
|
|
| |
Ева | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Відвідувала "Люмос" і залишилася в повному захваті від їхнього сервісу. Офтальмолог приділив багато часу обстеженню і підбору лінз. У підсумку я отримала лінзи, які підходять ідеально. Дуже задоволена результатом і професіоналізмом співробітників.
|
|
| |
k0шkА | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Нещодавно відвідала "Люмос". Враження тільки позитивні. Офтальмолог був дуже уважний, обстеження провели ретельно, лінзи підібрали ідеальні. Ношу їх уже кілька тижнів і жодних проблем. Центр дуже рекомендую!
|
|
| |
Mimiчка | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Теж хочу залишити позитивний відгук про "Люмос". Дуже задоволена обслуговуванням. Лікарі професіонали своєї справи. Лінзи підійшли ідеально, носити їх одне задоволення. Обстеження було детальним і сучасним.
|
|
| |
Gerdaа | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Була в "Люмос" нещодавно. Сподобався уважний підхід до пацієнтів. Лінзи підібрали після ретельного обстеження, і вони виявилися дуже комфортними. Дуже задоволена візитом. Рекомендую цей центр!
|
|
| |
Helmer | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Відвідала "Люмос" за рекомендацією друзів. Дуже задоволена результатом. Обстеження зору було детальним, офтальмолог врахував усі нюанси. Лінзи, які мені підібрали, комфортні та не викликають подразнення. Раджу цей центр усім!
|
|
| |
Kimma | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Форумчани, можете підказати контактні дані центру "Люмос"?
|
|
| |
k0шkА | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Центр "Люмос" знаходиться на Генуезькій 1/2 і на Богдана Хмельницького 1/3. Контактні телефони: (048) 777-78-80, (067) 474-65-35.
|
|
| |
Chocoladka | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Дякую за рекомендації! Записалася в "Люмос" і залишилася дуже задоволена якістю послуг і підбором лінз. Прекрасне обслуговування!
|
|
| |