Лінзи кольорові для зору Одеса
|
|
Crystal | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Лінзи кольорові для зору Одеса
Форумчани, мені потрібно підібрати якісні кольорові лінзи для зору, і я хочу звернутися в офтальмологічний центр "Люмос". Що можете сказати про цей центр? Чи варто туди звертатися? Поділіться своїм враженням про цей центр.
|
|
| |
Bubble_gum | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Центр корекції зору "Люмос" - чудове місце! Співробітники - професіонали, бездоганно ввічливі, обстановка спокійна, комфортна, гідна, я в повному захваті! Судячи з того, як мені підібрали кольорові лінзи, з огляду на всі мої нюанси, обслужили чудово і я знайшла саме те, що я хотіла.
|
|
| |
SolarLife | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Підтверджую, "Люмос" - чудовий центр. Там працюють справжні професіонали, які знають свою справу. Я зверталася туди по кольорові лінзи і залишилася дуже задоволена. Усе пояснили, допомогли вибрати відповідний варіант, а результат перевершив усі очікування.
|
|
| |
Лледі | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Я теж рекомендую "Люмос". Сервіс на висоті, фахівці ввічливі й уважні. Підібрали мені кольорові лінзи, які ідеально підійшли. Тепер завжди ходжу тільки до них.
|
|
| |
Пташка | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| "Люмос" дійсно заслуговує тільки на позитивні відгуки. Дуже затишне місце, співробітники уважні та професійні. Лінзи підібрали швидко і без проблем, я задоволена результатом.
|
|
| |
Buni | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Теж хочу відзначити відмінний сервіс у "Люмосі". Підбір кольорових лінз пройшов бездоганно. Я в захваті від їхнього підходу і результату. Всіляко рекомендую!
|
|
| |
lizatigress | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Раджу звернутися в "Люмос". Центр чудовий, фахівці знають свою справу. Підібрали мені ідеальні кольорові лінзи, обслуговування на вищому рівні. Дуже задоволена!
|
|
| |
Modamo | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Центр "Люмос" заслуговує тільки на похвалу. Уважний персонал, якісний підбір лінз і приємна обстановка. Я знайшла саме те, що шукала. Усім рекомендую.
|
|
| |
My_First | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Дуже задоволена обслуговуванням у "Люмосі". Професійний підхід, ввічливий персонал і якісний підбір кольорових лінз. Результат перевершив усі очікування.
|
|
| |
Аноніма | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| У "Люмосі" мені надали відмінне обслуговування. Фахівці уважні та професійні, обстановка комфортна. Підібрали ідеальні лінзи. Дуже рекомендую цей центр.
|
|
| |
Anilight | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Можете підказати контактні дані цього центру?
|
|
| |
Modamo | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Центр знаходиться на Генуезькій 1/2 і на Богдана Хмельницького 1/3. Контактні телефони: (048) 777-78-80, (067) 474-65-35.
|
|
| |
Feminazi | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Підтверджую все вищесказане, "Люмос" - чудовий центр. Я дуже задоволена якістю кольорової оптики, підбором і обслуговуванням. Обов'язково повернуся ще!
|
|
| |