Відгуки оптика Люмос Одеса
|
|
Агафонова | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Відгуки оптика Люмос Одеса
Друзі, потрібна ваша порада! Планую похід в офтальмологічний центр "Люмос" для вибору нових окулярів. Може хтось уже був у них? Які ваші враження від якості оптики та обслуговування?
|
|
| |
ІринаКазакова | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Після відвідин офтальмологічного центру 'Люмос' я відчув реальне полегшення. Окуляри, які мені підібрали, чудово сидять і роблять мій зір чіткішим. Дуже задоволена!
|
|
| |
Сухоруков | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Я дуже рада, що звернулася в офтальмологічний центр "Люмос". Їхні фахівці допомогли мені вибрати ідеальні лінзи, асортимент просто вражає!
|
|
| |
shevchuk5 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Дивовижне місце! Оптика найвищої якості, їхній підбір окулярів - мистецтво! Рекомендую всім!
|
|
| |
Всеслава | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Відмінне обслуговування! Процес підбору окулярів був швидким і легким. Нарешті знайшла відповідні лінзи завдяки "Люмос"!
|
|
| |
Ельміра | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Центр "Люмос" - це справжній професіоналізм. Я довіряю їм свій зір на всі 100%!
|
|
| |
Горислава | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Чудове місце для тих, хто цінує свій зір. Я задоволена як якістю послуг, так і асортиментом оптики!
|
|
| |
Крючков | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Пройшла через багато офтальмологічних центрів, але "Люмос" - справжнє відкриття! Дякую їм за якісне обслуговування та допомогу в підборі лінз.
|
|
| |
Аркадій1997 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Якщо ви шукаєте місце для корекції зору, я настійно рекомендую "Люмос". Професійні фахівці та широкий вибір оптики!
|
|
| |
малвіна | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Де можна знайти контактні дані центру "Люмос"? Хочу записатися на консультацію!
|
|
| |
Всеслава | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Люмос знаходиться на Генуезькій 1/2 і на Богдана Хмельницького 1/3, контактні телефони - (048) 777-78-80, (067) 474-65-35.
|
|
| |
Zolotareva | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Нарешті знайшла центр, у якому розуміють, що таке якісне обслуговування!
|
|
| |
Аміна1986 | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| Усім, хто шукає місце для корекції зору, сміливо рекомендую "Люмос". Вони заслужили мою довіру своїм професіоналізмом і якістю послуг!
|
|
| |