Салон краси ФАВОРІ Одеса
|
|
Єрма | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Салон краси ФАВОРІ Одеса
Привіт дівчатка! Хто-небудь звертався в салон краси FAVORI в Одесі? Хотілося б почути ваші відгуки про це місце. Які процедури робили і які ваші враження?
|
|
| |
Кейла | Повідомлення # 2 |
Майор
| Я робила відновлення контурів овалу обличчя за допомогою маски GEN_X_SKIN від ERICSON LABORATOIRE в FAVORI. Результати просто приголомшливі! Моє обличчя стало гладким і свіжим.
|
|
| |
Бєлікова | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Підтверджую, маска GEN_X_SKIN дійсно чудово працює для обличчя. Дуже задоволена результатом!
|
|
| |
Агнія | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Мені дуже сподобався манікюр, який мені зробили у FAVORI. Професійно і красиво!
|
|
| |
Бурова | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Я пробувала послугу "Detox System від Philip Martin's" у FAVORI, і моє волосся перетворилося! Воно стало більш здоровим і блискучим.
|
|
| |
Dana1990 | Повідомлення # 6 |
Сержант
| "Detox System від Philip Martin's" - це справді дивовижна процедура для волосся. Вона не тільки доглядає за волоссям, а й очищає його від токсинів. Дуже рекомендую!
|
|
| |
Basil1402 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Я задоволена стрижкою і доглядом за волоссям у FAVORI. Майстри знають свою справу!
|
|
| |
Aza | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Мені дуже сподобався макіяж, який зробили у FAVORI. Він був ідеально підібраний до мого образу!
|
|
| |
Наїма | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Я постійно звертаюся в цей салон і завжди залишаюся задоволеною якістю їхніх послуг. Рекомендую всім!
|
|
| |
Chloe | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Як можна записатися до салону FAVORI і де він знаходиться?
|
|
| |
Звєрєва | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Контактний телефон салону FAVORI: 0965172928, знаходиться на Великій Арнаутській 1.
|
|
| |
Alyonka1985 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Після прочитання позитивних відгуків на цьому форумі, я вирішила звернутися в FAVORI. І не пошкодувала! Дуже задоволена результатом.
|
|
| |
Дегтярьова1996 | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| Послуги FAVORI дійсно на найвищому рівні. Велике спасибі всім за рекомендації!
|
|
| |