Фаворі Одеса відгуки
|
|
Івана | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Фаворі Одеса відгуки
Дівчата, хто звертався в салон Феворі, якими відгуками можете поділитися про цей салон? Хто процедури у них проводив і яке у вас залишилося враження?
|
|
| |
Аризона | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Я відвідувала салон FAVORI кілька разів і щоразу була в захваті! Їхні майстри роблять прекрасний манікюр, і я завжди йду звідти щаслива і задоволена.
|
|
| |
Сірі | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| У мене була чудова процедура догляду за волоссям - кератинове випрямлення. Моє волосся стало гладким і блискучим, як ніколи раніше!
|
|
| |
Ківі | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Я робила в цьому салоні процедуру мікродермабразії обличчя. Результат перевершив мої очікування! Шкіра стала більш гладкою і свіжою.
|
|
| |
Амелія | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Дуже сподобалася послуга нарощування вій. Результат мав дуже природний вигляд, і вії трималися довго.
|
|
| |
Локі | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Я пробувала процедуру педикюру в салоні FAVORI. Майстер працював дуже акуратно, і мої нігті мають просто чудовий вигляд!
|
|
| |
Амена | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Відмінний салон для догляду за шкірою обличчя! Я робила глибоке очищення шкіри, і результат мене приємно здивував - шкіра стала чистішою і зволоженою.
|
|
| |
Гіла | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| У них є чудова послуга масажу обличчя і шиї. Після процедури я почувалася як перероджена, вся напруга пішла!
|
|
| |
Аїша | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Як можна записатися в цей салон? І де він знаходиться?
|
|
| |
Амелія | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Контактний телефон салону 0965172928, він розташований на вулиці Велика Арнаутська 1.
|
|
| |
Абігаль | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Я була приємно здивована якістю обслуговування в цьому салоні. У них є широкий спектр послуг, і всі вони виконуються на найвищому рівні!
|
|
| |
Муля | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Завдяки цьому форуму я звернулася в салон FAVORI і залишилася задоволена своїм вибором. Дякую всім за відгуки та рекомендації!
|
|
| |
Іланта | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Звернулася в цей салон після прочитання відгуків тут на форумі і не пошкодувала жодного разу! Все було на найвищому рівні, від послуг до обслуговування.
|
|
| |