Відгуки Фаворі Одеса
|
|
Асель | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Відгуки Фаворі Одеса
Дівчата, хто звертався до салону Феворі, якими відгуками можете поділитися про цей салон? Хто процедури у них проводив і яке у вас залишилося враження?
|
|
| |
Багіра | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Я була в салоні FAVORI кілька разів і щоразу йшла задоволеною! Майстри роблять прекрасний манікюр, атмосфера там дуже приємна.
|
|
| |
Авая | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Мені дуже сподобався їхній масаж обличчя. Після процедури шкіра стала більш пружною і свіжою!
|
|
| |
анжеліна | Повідомлення # 4 |
Сержант
| У них чудові послуги з догляду за волоссям. Я робила фарбування і стрижку, і результат мене приємно здивував - волосся стало таким гарним і здоровим!
|
|
| |
Бану | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Я робила в них процедуру нарощування вій. Результат був дуже природним, і ніхто навіть не здогадувався, що це не мої справжні вії!
|
|
| |
Гайша | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| У них прекрасні послуги з макіяжу. Я робила макіяж на весілля, і він просто сидів ідеально весь день, не змастився і не вицвів!
|
|
| |
Гарне | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Я робила в цьому салоні процедуру ламінування брів. Результат був просто приголомшливий - брови стали густішими і більш виразними!
|
|
| |
Андреа | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Мені дуже сподобався манікюр із покриттям гель-лаком. Майстер працював дуже акуратно, і мої нігті мали просто ідеальний вигляд!
|
|
| |
Бека | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Дівчата, поділіться контактними даними цього салону.
|
|
| |
анжеліна | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Контактний телефон салону 0965172928, він розташований на вулиці Велика Арнаутська 1.
|
|
| |
Грейс | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Завдяки цьому форуму я дізналася про салон FAVORI і не можу не поділитися своїм враженням. У них дійсно відмінне обслуговування і якість послуг!
|
|
| |
Бетті | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Я звернулася в цей салон після прочитання позитивних відгуків тут на форумі, і можу сказати, що вони були абсолютно праві! Я залишилася задоволена всім на 100%.
|
|
| |
Голді | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Процедури в цьому салоні просто чарівні! Я пробувала кілька послуг, і всі вони перевершили мої очікування. Тепер я їхній постійний клієнт!
|
|
| |