Відгуки салон краси Фаворі в Одесі
|
|
Ідіт | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Відгуки салон краси Фаворі в Одесі
Здраствуйте форумчанки! Яка ваша загальна оцінка якості послуг у салоні краси 'Феворі'? Що вам особливо сподобалося і якими послугами ви там користувалися?
|
|
| |
Гіра | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я була в салоні FAVORI кілька разів і можу сказати, що залишилася дуже задоволена їхніми послугами. Я робила у них манікюр і педикюр, і результат просто чудовий!
|
|
| |
Кейла | Повідомлення # 3 |
Майор
| Мені дуже сподобалося, як вони роблять стрижки та укладки. Я довго шукала майстра, який зрозуміє моє волосся, і нарешті знайшла його у FAVORI.
|
|
| |
Бека | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Я робила фарбування волосся в цьому салоні, і можу сказати, що майстри там справжні професіонали. Колір вийшов саме таким, яким я хотіла!
|
|
| |
Глоріс | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Мені сподобалося нарощування вій у FAVORI. Результат виглядав дуже природно, і я почувалася чудово з такими віями.
|
|
| |
бренда | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Як можна записатися в цей салон і де він розташований?
|
|
| |
Вуд | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Контактний телефон салону FAVORI - 0965172928.
|
|
| |
Зінуля | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Я звернулася в цей салон після рекомендацій на цьому форумі, і можу сказати, що це було чудове рішення. Мені сподобався макіяж, який робили мені в FAVORI.
|
|
| |
Ліанаа | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Я робила у них SPA-процедури для тіла, і це було просто неймовірно розслаблююче! Я почувалася як у раю після цього.
|
|
| |
Осика | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Я теж звернулася до FAVORI після прочитання позитивних відгуків тут. І не можу не підтвердити, що вони дійсно чудові! Я залишилася дуже задоволена.
|
|
| |
ЛЛаура | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Мені подобається, як вони роблять депіляцію. Результат тримається довго, і шкіра має гладкий і доглянутий вигляд.
|
|
| |
Іві | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Я також пробувала послуги салону після рекомендацій на форумі, і можу сказати, що це було прекрасне рішення. Я робила масаж обличчя і залишилася дуже задоволена результатом.
|
|
| |
Евіта | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| "Після прочитання відгуків тут, я записалася на манікюр і педикюр у FAVORI, і мені дуже сподобалося! Відмінний сервіс і професійні майстри.
|
|
| |