Салон FAVORI Одеса відгуки
|
|
Олива | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Салон FAVORI Одеса відгуки
Дівчата, хто звертався в салон Феворі, якими відгуками можете поділитися про цей салон? Хто процедури у них проводив і яке у вас залишилося враження?
|
|
| |
Евелін | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я була в FAVORI кілька разів і залишилася в захваті від їхніх послуг! Вони робили мені масаж обличчя, і результат був просто приголомшливим. Шкіра стала більш пружною і сяючою.
|
|
| |
Ізабо | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Я робила манікюр і педикюр у цьому салоні, і можу сказати, що майстри працюють на найвищому рівні. Руки і ноги мають просто ідеальний вигляд!
|
|
| |
Ейва | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Мені дуже сподобалося, як вони роблять стрижки та укладки. Я відчувала себе справжньою красунею після відвідин FAVORI!
|
|
| |
Еліс | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Я робила фарбування волосся в цьому салоні, і результат перевершив мої очікування! Колір вийшов яскравим і насиченим, як я і хотіла.
|
|
| |
Роуз | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Як можна записатися в цей салон і де він розташований?
|
|
| |
Ізабо | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Так, звісно! Контактний телефон салону FAVORI - 0965172928, а адреса - Велика Арнаутська 1.
|
|
| |
Клої | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Я пробувала їхні послуги з депіляції, і можу сказати, що це було дуже комфортно і безболісно. Результат мене повністю задовольнив!
|
|
| |
Івга | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Мені подобається їхній макіяж. Майстри враховують усі побажання клієнта і створюють ідеальний образ для будь-якого випадку.
|
|
| |
юджі | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Я також звернулася в FAVORI після прочитання позитивних відгуків на цьому форумі, і не можу не підтвердити, що вони заслуговують на похвалу! Прекрасний сервіс і професійні майстри.
|
|
| |
Алана | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Після прочитання відгуків тут, я записалася на масаж і догляд за волоссям у FAVORI, і залишилася дуже задоволена! Результат перевершив усі очікування.
|
|
| |
Моніка | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Я також звернулася в цей салон після рекомендацій на форумі, і можу сказати, що це було чудове рішення! Враження залишилося тільки найпозитивніше.
|
|
| |
Елен | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Дякую всім, хто порекомендував FAVORI! Я звернулася в цей салон і тепер я їхній постійний клієнт. Дуже задоволена якістю послуг та обслуговування!
|
|
| |