Салон FAVORI в Одесі відгуки
|
|
Лама | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Салон FAVORI в Одесі відгуки
Дівчата, хто звертався в салон Феворі, якими відгуками можете поділитися про цей салон? Хто процедури у них проводив і яке у вас залишилося враження?
|
|
| |
астра | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я відвідувала FAVORI кілька разів і можу сказати, що це один з найкращих салонів, які я була! Їхні майстри робили мені чудовий макіяж, який тримався весь день бездоганно.
|
|
| |
Вівея | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| У мене була чудова процедура манікюру в FAVORI. Майстер працював дуже акуратно, і результат перевершив мої очікування!
|
|
| |
іррма | Повідомлення # 4 |
Майор
| Я робила стрижку і укладку в цьому салоні, і можу сказати, що майстри знають свою справу на відмінно! Я отримала саме те, що хотіла.
|
|
| |
Мурка | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Мені дуже сподобалося, як роблять масаж обличчя у FAVORI. Це був справжній релакс для шкіри обличчя, і я почувалася як у раю після процедури.
|
|
| |
Вікка | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Дівчата, як можна записатися в цей салон?
|
|
| |
Вівея | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Контактний телефон салону FAVORI - 0965172928, а адреса - Велика Арнаутська 1.
|
|
| |
Інса | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Я пробувала їхні послуги з нарощування вій, і результат мене вразив! Вії мали дуже природний і красивий вигляд.
|
|
| |
Мідея | Повідомлення # 9 |
Сержант
| У мене була процедура депіляції у FAVORI, і я залишилася дуже задоволена результатом. Швидко, якісно і безболісно!
|
|
| |
Снігуронька | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Я звернулася в цей салон після рекомендацій на форумі, і можу сказати, що це був чудовий вибір! Я робила манікюр і педикюр, і результат мене дуже порадував.
|
|
| |
Сафія | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Я теж звернулася в FAVORI після відгуків на цьому форумі, і залишилася дуже задоволена! Обов'язково буду рекомендувати цей салон своїм друзям
|
|
| |
люсія | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Дякую всім, хто поділився своїми враженнями про FAVORI! Я теж звернулася в цей салон і не пошкодувала жодного разу. Дуже приємний сервіс і професійні майстри!
|
|
| |
Мекаела | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Хочу висловити подяку цьому форуму за рекомендацію салону FAVORI! Мій досвід відвідування був чудовим, і я обов'язково повернуся знову.
|
|
| |