Пластичний хірург Одеса Малиновський район
|
|
Zhanna072 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Пластичний хірург Одеса Малиновський район
Всіх вітаю, цікавить пластичний хірург. Порадьте професійного для збільшення грудей. Залиште контакти і дані грамотного фахівця на основі свого досвіду, а також відгуків близьких і знайомих.
|
|
| |
Elizabeth | Повідомлення # 2 |
Підполковник
| У нашому місті я не знайшла правильного лікаря з пластики. Якщо ж люди на форумі підкажуть, піду на прийом.
|
|
| |
Ростислава | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Я готова з попереднім форумчанином вступити в полеміку, бачила хорошого фахівця Бадіона С. Ю., який 100 відсотків найпрофесійніший у цій сфері. Ю., який 100 відсотків найпрофесійніший у цій сфері, і до нього рекомендую приходити на прийом без остраху за свій стан організму.
|
|
| |
іррма | Повідомлення # 4 |
Майор
| Бадіон Сергій Юрійович - чудовий хірург із пластики. Робила операцію абдомінопластику. Сказати, що я задоволена? Я здивована результатом! Сергій Юрійович - чудовий майстер жіночого тіла, найкращий хірург!
|
|
| |
юджі | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Робила операцію зі збільшення грудей. Дуже рекомендую фахівця. Я в захваті! Сергій Юрійович - просто супер лікар, робота була складна і довга, але зробили все дуже круто!
|
|
| |
55Charlie | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Робила ринопластику у цього чудового лікаря - приголомшливий хірург з пластики. Я просто щаслива! Сергій Юрійович - найкращий хірург! По-моєму, він дуже професійний лікар!
|
|
| |
Андреа | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Сергій Юрійович - найкращий фахівець-хірург в Одесі! Була зроблена блефаропластика верхніх повік, дуже задоволена результатом. Дуже вдячна за таку ідеальну роботу!
|
|
| |
Кіма | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Приймає в клініці пластичної хірургії "Patlazhan Clinic" Фонтанська дорога, 91, телефон 0939841525
|
|
| |
Gaa14 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Правду сказали, що Бадіон Сергій Юрійович - найкращий пластичний хірург у місті, знаю з власного досвіду. У цій спеціалізації, крім нього, більше немає до кого звернутися.
|
|
| |
Cyba | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Спасибі, за рекомендації, до найграмотнішого фахівця в нашому місті.
|
|
| |