Хороші хірурги пластичні Одеса відгуки
|
|
Кларисса | Повідомлення # 1 |
Генерал-майор
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хороші хірурги пластичні Одеса відгуки
Доброго ранку! Викликає інтерес, які хірурги пластичні у нас в Одесі найкращі? Хочеться почути вашу думку про таких професіоналів.
|
|
| |
КазаковаМіра | Повідомлення # 2 |
Генерал-майор
| Консультувалася з багатьма, але я не знайшла розумного лікаря. У тому разі, якщо ви володієте інформацією про такого фахівця, який вам допоміг позбутися хвороби, порекомендуйте.
|
|
| |
ХристинаМалих | Повідомлення # 3 |
Генерал-майор
| Хотілося б дізнатися, які лікарі наразі найграмотніші, а то я вже давно в пошуку і мої висновки не втішні.
|
|
| |
Дорофея | Повідомлення # 4 |
Майор
| Можу висловити незгоду з вищеназваним учасником, бачила, у нас є такий лікар, який на сто відсотків найкваліфікованіший у цій медичній класифікації, і я можу його радити, це - пластичний хірург найвищої спеціалізації Руслан Григорович Ленік.
|
|
| |
Найда | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Руслан Григорович перевершив усі мої очікування операцією абдомінопластики. Він не тільки видалив зайвий жир, а й створив прекрасні пропорції моєї фігури. Я знову почуваюся впевненою і щасливою!
|
|
| |
Домна | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Моя мамопластика з доктором Русланом Григоровичем принесла неймовірні результати. Він створив ідеальну форму моїх грудей, зберігаючи природний вигляд. Я безмежно вдячна за його чудову роботу!
|
|
| |
Клеопатра | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Операція ліпосакції з доктором Русланом Григоровичем стала для мене справжнім подарунком. Він не тільки позбавив мене жирових відкладень, а й створив гармонійні пропорції.
|
|
| |
Єфросинія | Повідомлення # 8 |
Майор
| Пластичний хірург - просто супер! Всім рекомендую Доктора Леніка! Довго шукали лікаря, переживали, пройшло все чудово і операція, і відновлювальний період!
|
|
| |
Леонтія78 | Повідомлення # 9 |
Майор
| Завдяки доктору Руслану Григоровичу я змогла знайти нове життя після абдомінопластики. Він створив ідеальні контури мого тіла, і тепер я почуваюся такою впевненою і привабливою.
|
|
| |
Каркуша | Повідомлення # 10 |
Генерал-майор
| Високоповажні форумчани, звернув на себе увагу цей фахівець, можете дати контактну інформацію про цього лікаря?
|
|
| |
Звенислава | Повідомлення # 11 |
Полковник
| Тримайте -- пластичний хірург Ленік приймає на Валиховський провулок 3, перше хірургічне відділення і в МКЛ № 10, відділення ендоскопії та малоінвазивної хірургії. особистий телефон 380951642976.
|
|
| |
Кая | Повідомлення # 12 |
Підполковник
| Дійсно сказали, що Ленік Руслан найграмотніший лікар в Одесі, знаю на власному досвіді. У даній спеціалізації крім неї, більше нема до кого піти.
|
|
| |
Ейва | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| Покірно вдячна за ваші коментарі!
|
|
| |