Порекомендуйте пластичного хірурга дорослого в Одесі
|
|
ГолдаГ | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Порекомендуйте пластичного хірурга дорослого в Одесі
Потрібен дуже хороший пластичний хірург в Одесі. Порадьте мені, будь ласка, до кого звернутися.
|
|
| |
ХристинаВ | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я вам пораджу звернутися до Леніка Руслана Григоровича. Кращого фахівця вам не знайти. Не витрачайте свій час на інших фахівців. Сміливо звертайтеся до Руслана Григоровича.
|
|
| |
ЕлліонораГ | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Так, Ленік Руслан дуже талановитий пластичний хірург. Чудово мені зробив мамопластику. Сміливо звертайтеся до нього, впевнена він вам допоможе.
|
|
| |
ДимкаА | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Моя дружина робила корекцію фігури саме у Леніна Руслана. Він дійсно чудовий пластичний хірург. Рекомендую вам звернутися до нього.
|
|
| |
ГлашаП | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Однозначно вам потрібно звернутися до Леніка Р.Г. Я у нього робила операцію зі збільшення грудей. Усе пройшло просто чудово.
|
|
| |
МишкаТ | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Операція абдомінопластики, проведена лікарем Русланом Григоровичем, була для моєї дружини справжнім звільненням від комплексів. Він не тільки поліпшив її зовнішній вигляд, а й подарував їй нове життя. Я пишаюся вибором цього лікаря і рекомендую його всім, хто шукає якісну пластичну хірургію.
|
|
| |
ДусяР | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Я теж хочу приєднатися до інших і сказати, що пластичний хірург Ленік Руслан дуже хороший і талановитий пластичний хірург.
|
|
| |
ВікторХ | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Його операція з абдомінопластики просто вразила мене і мою дружину. Вона має такий вигляд, немов повернулася в молодість.
|
|
| |
КаринкаЛ | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Я у Леніка Руслана робила операцію зі збільшення грудей. Дуже хороший результат операції. Сміливо можете звертатися до нього.
|
|
| |
МаріяГ | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Так це правда Ленік Руслан чудовий пластичний хірург. Мені просто чудово зробив підтяжку сідниць. Результат шикарний.
|
|
| |
ІнессаФ | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Підкажіть де саме працює Ленік Руслан. Хочу піти на консультацію до цього фахівця.
|
|
| |
ГолдаГ | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Будь ласка напишіть усі дані Леніка Руслана. І обов'язково номер телефону лікаря. Дякую всім.
|
|
| |
ХристинаВ | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Ленік Р.Г. працює в клініці в МКЛ № 10, відділення ендоскопії та малоінвазивної хірургії. особистий телефон 380951642976.
|
|
| |