Де знайти пластичного хірурга в Одесі
|
|
СтепанЕ | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Де знайти пластичного хірурга в Одесі
Здраствуйте, моя дружина хоче зробити пластику грудей. Рекомендують хірурга Леника Руслана Григоровича. Що можете сказати про цього лікаря? Чи варто до нього звертатися?
|
|
| |
КатяЗ | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я дуже добре знаю пластичного хірурга Ленік Руслана Григоровича. Це чудовий хірург. Мені чудово зробив операцію зі збільшення грудей.
|
|
| |
НазарЛ | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Ленік Руслан Григорович - справжній майстер своєї справи! Його професіоналізм і увага до деталей вражають. Моя дружина щаслива результатом мамопластики і вдячна лікарю за його роботу!
|
|
| |
ЛарисаГ | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Правильно, що вам радять звернутися до Леніка Руслана. Це найкращий пластичний хірург у всьому місті. Мені чудово зробив підтяжку грудей. Результат приголомшливий.
|
|
| |
МаксГ | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Так це правда, дійсно Ленік Руслан найкращий пластичний хірург. Мені чудово зробив операцію з абдомінопластики. Операція пройшла повністю вдало.
|
|
| |
ДуняГ | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Я хочу приєднатися до вашої бесіди і підтвердити, що Ленік Руслан талановитий пластичний хірург. Дуже обізнаний і досвідчений професіонал. Мені чудово зробив реконструкцію молочної залози.
|
|
| |
МатрёнаД | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Я теж хочу сказати, щоб ви не сумнівалися, а сміливо зверталися до Леніка Руслана. Він найкращий пластичний хірург. Він дуже обізнаний і грамотний фахівець.
|
|
| |
ГришаЛ | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Завдяки лікарю Леніку Руслану Григоровичу моя дружина знову відчула себе жіночною і привабливою після абдомінопластики. Операція пройшла гладко, а результати просто приголомшливі!
|
|
| |
ОленаФ | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Моя мамопластика з доктором Русланом Григоровичем - це найкраще, що могло зі мною статися! Він створив ідеальну форму грудей, зберігаючи її природність. Я в захваті від результату і безмежно вдячна йому за це!
|
|
| |
ІванФ | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Та всю правду вам кажуть, про Леніка Руслана. Це найкращий професіонал. Мені чудово провів операцію з мамопластики. Я дуже задоволений результатом.
|
|
| |
НораЛ | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Хочу піти на консультацію до Леніка Руслана. Напишіть мені будь ласка де приймає лікар. Дякую чекаю.
|
|
| |
СтепанЕ | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Усім дякую за ваші відповіді. Звісно буду робити операцію в Леніка Руслана. Вас попрошу написати мені номер телефону лікаря.
|
|
| |
ЛарисаГ | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Пластичний хірург Ленік Руслан приймає в МКЛ №10. Телефон лікаря 380951642976.
|
|
| |