Операція на паховій грижі Одеса
|
|
Marichka8 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Операція на паховій грижі Одеса
Доброго дня форумчани! Потрібна ваша порада. Думаю про операцію на паховій грижі, і чула про хірурга Леніка Руслана Григоровича. Хто-небудь звертався до нього? Чи варто довіряти йому і робити операцію? Чекаю на ваші відгуки!
|
|
| |
galla44 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Я робила операцію у Леніка Руслана Григоровича кілька місяців тому. Усе пройшло чудово, без будь-яких проблем. Він дійсно досвідчений фахівець!
|
|
| |
Kristy12 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| У мене також була операція у цього лікаря. Він зробив усе дуже акуратно, і я швидко відновилася. Рекомендую його всім!
|
|
| |
Levitskaya9 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Можу тільки підтвердити позитивні відгуки. Операція у Руслана Григоровича пройшла гладко, і я дуже задоволена результатом.
|
|
| |
Афанасія1956 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Я теж зверталася до цього хірурга. Він справді професіонал своєї справи. Моя операція була успішною, і я вдячна йому за це.
|
|
| |
Валентина45 | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Я звернулася до Руслана Григоровича, і можу сказати, що він справжній професіонал. Моя операція пройшла бездоганно.
|
|
| |
Володимира | Повідомлення # 7 |
Полковник
| Звернулася до Руслана Григоровича минулого тижня. Він зробив операцію чудово, і тепер я почуваюся набагато краще.
|
|
| |
Lyona56 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Моя операція у Руслана Григоровича пройшла просто чудово. Він справді має золоті руки, і я вдячна йому за це.
|
|
| |
Інара | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Точно так само звернулася до лікаря Руслана. Він зробив усе швидко і якісно. Тепер я забула про проблеми з грижею.
|
|
| |
Євпраксія | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Мені також пощастило звернутися до Руслана Григоровича. Він справжній майстер своєї справи, і я дуже вдячна йому за допомогу.
|
|
| |
Марьямна | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Можна уточнити контакти цього хірурга.
|
|
| |
Lyona56 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Руслан Григорович приймає на Валиховський провулок 3, перше хірургічне відділення та в МКЛ № 10, відділення ендоскопії та малоінвазивної хірургії. Його особистий телефон: +380951642976.
|
|
| |
Гуляша | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Приєднуюся до позитивних відгуків про Руслана Григоровича. Він дійсно знає свою справу, і я з упевненістю можу рекомендувати його як чудового фахівця.
|
|
| |