Операція на паховій грижі ціна Одеса
|
|
Брітні | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Операція на паховій грижі ціна Одеса
Люб'язні форумчани! Хочу дізнатися вашу думку про хірурга Леніку Руслана Григоровича. Чи варто довіряти йому операцію на паховій грижі? Чекаю ваших відгуків!
|
|
| |
Вілора | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Я звернулася до Руслана Григоровича на операцію. Усе пройшло чудово, без будь-яких проблем. Рекомендую його як досвідченого фахівця.
|
|
| |
Денна | Повідомлення # 3 |
Сержант
| У мене була операція у Руслана Григоровича. Дуже задоволена результатом. Він дійсно професіонал своєї справи!
|
|
| |
Юзефа | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Хірург Ленік Руслан Григорович оперував у мене пахову грижу. Була трохи хвилювалася, але все пройшло чудово. Я вдячна йому за відмінну роботу!
|
|
| |
Maryanna5 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Моя операція у Руслана Григоровича пройшла на ура! Спасибі йому величезне за професіоналізм і турботу
|
|
| |
Береслава | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Моя сестра оперувалася у Руслана Григоровича. Вона дуже задоволена результатом і почувається чудово після операції.
|
|
| |
Camilla1992 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Як можна записатися на консультацію до Руслана Григоровича? Пахова грижа починає завдавати неприємних відчуттів, і потрібно вживати заходів.
|
|
| |
Денна | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Руслан Григорович приймає на Валиховському провулку 3 і в МКЛ № 10. Його контактний телефон: 380951642976. Можна записатися на консультацію за цими даними.
|
|
| |
Беатріс | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Звернулася до Руслана Григоровича на операцію. Він справжній професіонал! Операція пройшла ідеально, без будь-яких ускладнень.
|
|
| |
Bozena | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Моя мама оперувалася у Руслана Григоровича. Вона дуже задоволена результатом і дякує йому за відмінну роботу.
|
|
| |
Мідея | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Він створює довірливу атмосферу і оперує професійно. Я відчула себе в надійних руках.
|
|
| |
Люда1980 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| І в мене була операція в Руслана Григоровича. Він чудовий фахівець, операція пройшла безболісно й успішно.
|
|
| |
Багдана | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Ленік Р.Г. справжній професіонал із золотими руками! Дуже задоволена результатом і вам рекомендую.
|
|
| |