Операція пахова грижа в Одесі
|
|
Русаліна | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Операція пахова грижа в Одесі
Вітаю учасників пабліка! Хто-небудь робив операцію на паховій грижі у хірурга Ленік Руслана Григоровича? Як вам результати? Чи варто звертатися до нього? Дуже потрібні відгуки!
|
|
| |
Анеля | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Русаліна, я робила операцію у Руслана Григоровича Леніка півроку тому. Усе пройшло чудово, без ускладнень. Лікар дуже уважний і професійний. Рекомендую!
|
|
| |
Светослава | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Я теж оперувалася у Руслана Григоровича. Дуже задоволена результатом. Відновлення пройшло швидко, жодних проблем не виникло. Довіряйте йому сміливо!
|
|
| |
Зінуля | Повідомлення # 4 |
Сержант
| І я хочу поділитися своїм досвідом. Оперувалася у Руслана Григоровича, і все пройшло гладко. Професіонал своєї справи, турботливий і уважний.
|
|
| |
Dann265 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Руслан Григорович оперував мене на паховій грижі. Дуже переживала, але все пройшло без проблем. Лікар із золотими руками!
|
|
| |
Іполіта | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Робила операцію у Руслана Григоровича, результат перевершив усі очікування. Дуже компетентний і доброзичливий лікар. Раджу!
|
|
| |
Елен | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Після операції у Руслана Григоровича відновлення пройшло швидко і безболісно. Відмінний фахівець, рекомендую!
|
|
| |
Zolotareva | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Моєму чоловікові робив операцію Руслан Григорович. Ми дуже задоволені результатом. Усе пройшло без ускладнень, чоловік швидко відновився.
|
|
| |
Аліса49 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Підкажіть, як можна записатися на консультацію до Руслана Григоровича?
|
|
| |
Dann265 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Приймає лікар Ленік на Валиховському провулку 3 і в МКЛ № 10. Його телефон: 380951642976. Рекомендую, чудовий фахівець!
|
|
| |
Екаttерина | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Я дуже вдячна Руслану Григоровичу за успішну операцію. Він справжній професіонал із золотими руками!
|
|
| |
tatyannaa | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Руслан Григорович оперував мого батька. Усе пройшло ідеально, і ми дуже задоволені результатом. Рекомендую його всім!
|
|
| |
Маріанна | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Руслан Григорович робив мені операцію на паховій грижі. Усе пройшло гладко, без ускладнень. Він дійсно лікар із золотими руками!
|
|
| |