Лікування пупкової грижі в Одесі
|
|
Парасковія | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Лікування пупкової грижі в Одесі
Мені потрібно зробити операцію на пупковій грижі, і я чула багато хорошого про хірурга Леніку Руслана Григоровича. Може, хтось уже робив у нього операцію? Чи варто звертатися до нього? Хочу почути ваші відгуки!
|
|
| |
Циля | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Я робила операцію у Руслана Григоровича приблизно рік тому. Він справжній професіонал! Операція пройшла чудово, жодних ускладнень не було. Рекомендую без сумнівів!
|
|
| |
Правдина | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Парасковія, не сумнівайтеся! Робила операцію в нього три місяці тому. Він дуже уважний і компетентний лікар. Операція пройшла гладко, і відновлення було швидким. Дуже задоволена результатом.
|
|
| |
Нісса | Повідомлення # 4 |
Сержант
| У мене була така ж проблема, і Руслан Григорович мені допоміг. Після операції жодних слідів не залишилося, відновлення пройшло швидко. Дуже вдячна йому!
|
|
| |
Радинка | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Добрий день! Підтверджую всі позитивні відгуки. Руслан Григорович - чудовий фахівець. Робила у нього операцію на пупкову грижу півроку тому. Все пройшло успішно, зараз почуваюся чудово.
|
|
| |
Радмила | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Я теж робила в нього операцію, і все пройшло чудово. Він використовує сучасні методи, і після операції не було жодних неприємних наслідків. Рекомендую!
|
|
| |
Розалія70 | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Лікувалася у Руслана Григоровича минулого року. Операція пройшла успішно, і я швидко відновилася. Він дуже уважний і турботливий лікар. Ви точно не пошкодуєте!
|
|
| |
Настасья | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Руслан Григорович робив мені операцію на пупкову грижу два місяці тому. Я дуже задоволена результатом. Лікар від Бога, дійсно золоті руки!
|
|
| |
Наталія | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Я робила операцію в Руслана Григоровича три місяці тому. Операція пройшла ідеально, без ускладнень. Дуже вдячна йому за професіоналізм і увагу!
|
|
| |
Горбунова | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Усім привіт! Марино, як можна записатися на консультацію до Руслана Григоровича?
|
|
| |
Радмила | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Руслан Григорович приймає на Валиховському провулку 3, у першому хірургічному відділенні, а також у МКЛ № 10, у відділенні ендоскопії та малоінвазивної хірургії. Його особистий телефон: 380951642976. Телефонуйте.
|
|
| |
Святослава | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Я теж робила операцію у Руслана Григоровича. Він дійсно чудовий хірург! Все пройшло чудово, без будь-яких проблем. Дуже вдячна йому!
|
|
| |
Севастьяна | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| Я теж робила операцію у Руслана Григоровича, і все пройшло просто ідеально. Золоті руки, чудовий професіонал. Раджу всім!
|
|
| |