Операція пупкова грижа Одеса
|
|
Кейла | Повідомлення # 1 |
Майор
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Операція пупкова грижа Одеса
Добрий вечір! У кого-небудь був досвід лікування пупкової грижі у хірурга Ляника Руслана Григоровича? Чула про нього хороші відгуки, але хотілося б дізнатися більше перед тим, як зважитися на операцію. Як він як фахівець? Буду вдячна за будь-яку інформацію!
|
|
| |
Бєлікова | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я робила операцію у Руслана Григоровича півроку тому. Можу сказати, що він чудовий хірург! Операція пройшла без ускладнень, відновлення було швидким. Зараз почуваюся чудово. Рекомендую!
|
|
| |
Агнія | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Робила операцію у Леніка минулої весни. Все пройшло гладко, швидко відновилася. Руслан Григорович - справжній професіонал. Не сумнівайтеся, ви в надійних руках!
|
|
| |
Бурова | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Можу сказати тільки хороше. Оперувалася в нього два місяці тому, результат чудовий. Грижа більше не турбує, почуваюся чудово. Руслан Григорович дуже уважний і турботливий лікар.
|
|
| |
Dana1990 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Я теж робила операцію у Ляника. Усе пройшло бездоганно. Він дійсно майстер своєї справи, все пояснив, заспокоїв перед операцією. Відновлення пройшло швидко і безболісно.
|
|
| |
Aza | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Робила операцію у Руслана Григоровича цього літа. Все пройшло чудово, шов акуратний, нічого не болить.
|
|
| |
Наїма | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Оперувалася у Леніка Руслана Григоровича. Все пройшло чудово, без будь-яких ускладнень. Він справжній професіонал, дуже задоволена результатом. Рекомендую однозначно!
|
|
| |
Звєрєва | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Хочу теж залишити відгук. Робила операцію у Леніка два місяці тому. Операція пройшла успішно, відновлення швидке. Руслан Григорович - чудовий хірург!
|
|
| |
Alyonka1985 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| У мене теж позитивний досвід операції у Руслана Григоровича. Дуже вдячна йому за професіоналізм і уважне ставлення. Все пройшло чудово, жодних проблем після операції.
|
|
| |
Дегтярьова1996 | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Підкажіть, як можна записатися на консультацію до Руслана Григоровича?
|
|
| |
Бурова | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Дегтярьова1996, записатися можна за телефоном +380951642976. Він також приймає на Валиховському провулку 3, у першому хірургічному відділенні та в МКЛ № 10, у відділенні ендоскопії та малоінвазивної хірургії. Удачі!
|
|
| |
Власова | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Усім добрий день! Хочу поділитися своїм досвідом. Оперувалася у Руслана Григоровича рік тому. Все пройшло чудово, результатом дуже задоволена. У нього дійсно золоті руки!
|
|
| |
Camilla2020 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Хочу теж порекомендувати Руслана Григоровича. Робила у нього операцію, все пройшло чудово. Результат просто чудовий, руки у нього золоті!
|
|
| |