Лікування стегнової грижі Одеса
|
|
Ganna1999 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Лікування стегнової грижі Одеса
Привіт, форумчани! Зіткнулася з проблемою стегнової грижі, і мій терапевт порекомендував хірурга Леника Руслана Григоровича. Хто-небудь робив у нього операцію? Чи варто до нього звертатися? Дуже потрібні ваші відгуки, переживаю дуже.
|
|
| |
ДіаНочкаЛя | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я робила операцію у Руслана Григоровича півроку тому. Все пройшло чудово, жодних ускладнень. Дуже уважний і професійний лікар. Рекомендую!
|
|
| |
ІрмаЗум | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| У мене була операція у Леніка Руслана Григоровича два місяці тому. Операція пройшла успішно, через кілька тижнів уже повернулася до нормального життя. Професіонал своєї справи, залишилася задоволена.
|
|
| |
Olga2000 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Робила операцію рік тому у цього лікаря. Все пройшло чудово, жодних наслідків. Руслан Григорович - справжній майстер своєї справи. Не бійтеся, ви в надійних руках.
|
|
| |
AmeliaОд | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Можу теж порекомендувати Руслана Григоровича. Операцію зробив акуратно, шов практично не помітний. Дуже доброзичливий і компетентний хірург. Якщо потрібна операція - це до нього.
|
|
| |
Olivia20 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| У мене була стегнова грижа, Руслан Григорович зробив операцію бездоганно.
|
|
| |
Jessica45 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Ganna1999, не переживай! Я теж робила операцію у Руслана Григоровича. Усе пройшло гладко, жодного болю й ускладнень. Він дійсно професіонал. Сміливо звертайся до нього.
|
|
| |
EmilyМал | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| У мене теж був досвід операції у Леника Руслана Григоровича. Лікар із золотими руками, все зробив швидко і якісно. Після операції почуваюся чудово.
|
|
| |
Emi78 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Підтверджую, що Руслан Григорович - чудовий хірург. Робила у нього операцію, все пройшло чудово. Дуже уважний і доброзичливий лікар. Рекомендую!
|
|
| |
Lily7895 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Дівчата, як можна записатися на консультацію до Руслана Григоровича? Уже замучила ця стегнова грижа.
|
|
| |
ІрмаЗум | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Lily7895, Руслан Григорович приймає на Валиховський провулок 3, у першому хірургічному відділенні, і в МКЛ № 10, відділення ендоскопії та малоінвазивної хірургії. Особистий телефон: +380951642976. Звертайтеся, не пошкодуєте.
|
|
| |
Ava1978 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Теж хочу залишити відгук. Робила операцію у Руслана Григоровича. Все пройшло ідеально, він дійсно чудовий фахівець. Дуже задоволена результатом.
|
|
| |
Heather | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Хочу сказати, що Ленік Руслан Григорович - це найкращий хірург. Робила у нього операцію на стегнову грижу, все пройшло бездоганно. Настійно рекомендую його!
|
|
| |