Операція на стегновій грижі в Одесі
|
|
GillJessica | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Операція на стегновій грижі в Одесі
Здрастуйте, форумчани! У мене стегнова грижа, і мені порадили звернутися до хірурга Леніка Руслана Григоровича. Хотілося б почути відгуки тих, хто у нього оперувався. Чи варто до нього звертатися?
|
|
| |
Jodie | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я робила операцію у Руслана Григоровича три місяці тому. Усе пройшло чудово, без ускладнень. Дуже уважний і професійний хірург. Рекомендую!
|
|
| |
55Jocelyn | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Я теж можу тільки похвалити Руслана Григоровича. У мене була досить складна стегнова грижа, але операція пройшла на ура, і відновлення зайняло менше часу, ніж я очікувала.
|
|
| |
20Маріка | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Оперувалася в Руслана Григоровича рік тому. Грижа більше не турбує, шов акуратний і майже непомітний. Дуже задоволена результатом.
|
|
| |
JulietКруз | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Мені Ленік Руслан Григорович робив операцію на стегновій грижі півроку тому. Відновлення пройшло без проблем, тепер почуваюся чудово. Лікар із золотими руками!
|
|
| |
1995Аурика | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Погоджуся з усіма вище. Робила операцію у Руслана Григоровича торік, все пройшло гладко. Лікар дійсно чудовий фахівець.
|
|
| |
Jacqueline | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Оперувалася у Руслана Григоровича в грудні. Усе пройшло чудово, він дуже професійний і турботливий. Рекомендую його всім знайомим.
|
|
| |
IvyZoe | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Підтверджую всі позитивні відгуки. Операцію в Руслана Григоровича робила минулого літа. Відновилася швидко, жодних наслідків. Лікар - справжній майстер своєї справи.
|
|
| |
Kimberly34 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Руслан Григорович - чудовий хірург. Робила в нього операцію на стегновій грижі й залишилася дуже задоволена. Усе пройшло гладко, і зараз нічого не турбує.
|
|
| |
КаKelly | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Робила операцію у Руслана Григоровича рік тому. Він чудовий лікар, все пройшло без ускладнень. Дійсно варто до нього звернутися!
|
|
| |
Leona19 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Усім привіт! Як можна записатися на консультацію до Руслана Григоровича?
|
|
| |
Jacqueline | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Руслан Григорович приймає на Валиховському провулку 3, у першому хірургічному відділенні та в МКЛ № 10, у відділенні ендоскопії та малоінвазивної хірургії. Особистий телефон: +380951642976.
|
|
| |
Madeline | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Хочу приєднатися до позитивних відгуків. Руслан Григорович робив мені операцію, і я дуже задоволена результатом. У нього золоті руки!
|
|
| |