Вартість операції на паховій грижі в Одесі
|
|
Аarina | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Вартість операції на паховій грижі в Одесі
Здраствуйте! Виникла необхідність зробити операцію на паховій грижі. Хочу звернутися до хорошого фахівця в Одесі, щоб операція пройшла якісно і без наслідків. Підкажіть, до кого краще звернутися?
|
|
| |
Лледі | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| У мене та сама проблема, вже довгий час мучуся з паховою грижею. Консультувалася з кількома хірургами в Одесі, але ніхто не вселив упевненості. Буду стежити за рекомендаціями тут.
|
|
| |
Manka | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Теж шукаю хірурга для операції на паховій грижі. Були на консультаціях у різних фахівців, але ясності з приводу результату операції поки немає. Сподіваюся, тут підкажуть хорошого лікаря.
|
|
| |
Аноніма | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Я робила операцію на паховій грижі у Леника Руслана Григоровича. Відмінний фахівець, без наслідків. Мій випадок: діагноз - пахова грижа, виникла поступово, почала заважати і морально, і фізично. Радили багатьох, але обрала Леніка Руслана Григоровича. Практикуючий, досвідчений, молодий, контактний і уважний лікар. Операція тривала годину, больових відчуттів практично не було. Того ж дня пішла додому, жодного болю і неприємних відчуттів. Щодо вартості треба консультуватися з ним, випадки бувають різні.
|
|
| |
ygrumaya | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Згодна!.. Руслан Григорович Ленік - чудовий хірург. У мене була пахова грижа, яка сильно заважала. Після численних пошуків і консультацій вирішила звернутися до нього. Операція пройшла чудово, жодного болю, наступного дня вже була вдома.
|
|
| |
Brightonа | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Проводила операцію на паховій грижі у Леника Руслана Григоровича. Довго шукала відповідного лікаря, зупинилася на ньому через його досвід і відгуки. Операція тривала близько години, почувалася комфортно. Наступного дня була вдома, болю і неприємних відчуттів не було.
|
|
| |
Анна_З | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| У мене теж був досвід операції на паховій грижі у Леника Руслана Григоровича. Операція пройшла безболісно і швидко. Післяопераційний період пройшов гладко, жодного болю чи дискомфорту.
|
|
| |
Darina1 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Рекомендую Леніка Руслана Григоровича. Робила в нього операцію на паховій грижі. Дуже уважний і досвідчений лікар. Усім раджу звертатися до нього.
|
|
| |
dr4ug | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Як можна записатися на консультацію до Руслана Григоровича?
|
|
| |
Лледі | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Ленік Руслан Григорович приймає на Валиховському провулку 3, перше хірургічне відділення та в МКЛ № 10, відділення ендоскопії та малоінвазивної хірургії. Особистий телефон: 380951642976. Телефонуйте, не пошкодуєте!
|
|
| |
Tanya | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Я теж робила операцію у Леніка Руслана Григоровича. Дуже задоволена результатом, жодного болю і дискомфорту після операції. Рекомендую його всім, у кого проблеми з грижею.
|
|
| |
UlasKa | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Операція на паховій грижі у Леніка Руслана Григоровича пройшла успішно. Дуже задоволена результатом.
|
|
| |
БАНШИ | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Робила операцію у Руслана Григоровича Леника. Операція пройшла успішно, без ускладнень. Лікар із золотими руками, рекомендую!
|
|
| |