Операція видалення каменів із жовчного міхура Одеса
|
|
Aura | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Операція видалення каменів із жовчного міхура Одеса
Вітаю всіх! Хочу дізнатися до якого хірурга в Одесі краще звернутися по допомогу з видаленням каменів із жовчного міхура. Пріоритетом є якісна операція без ускладнень. Будь ласка, порекомендуйте перевірених фахівців.
|
|
| |
Marigold | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Теж зіткнувся з цією проблемою. На жаль, консультації з кількома одеськими хірургами не вселили впевненості в позитивному результаті.
|
|
| |
SapphireSculpt | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| І я в пошуку хорошого хірурга. Камені в жовчному міхурі доставляють багато проблем, а відгуки про лікарів дуже суперечливі. Хочеться знайти досвідченого фахівця, який проведе операцію без ускладнень.
|
|
| |
Starry | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| А я хочу порекомендувати Леніка Руслана Григоровича як відмінного хірурга, що спеціалізується на видаленні жовчного міхура.
|
|
| |
EmmaSky | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Чула багато позитивних відгуків про Руслана Григоровича. У нього великий досвід у проведенні подібних операцій і він дійсно майстер своєї справи.
|
|
| |
IsabellaStar | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Нещодавно оперувався у Руслана Григоровича з приводу видалення каменів із жовчного. Усе пройшло на найвищому рівні! Хірург із золотими руками!
|
|
| |
AmeliaSnow | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Згодна! Руслан Григорович - лікар від Бога! Моя мама оперувалася в нього рік тому, і досі згадує його з вдячністю.
|
|
| |
AvaДарина | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Хочу залишити ще один позитивний відгук про Руслана Григоровича. Він не тільки висококваліфікований хірург, а й дуже уважна і чуйна людина.
|
|
| |
EmilyАнна | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| У мене теж був позитивний досвід звернення до Руслана Григоровича. Операція пройшла успішно, без ускладнень.
|
|
| |
АгіаАнгеліна | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| А як можна записатися на консультацію до Руслана Григоровича?
|
|
| |
Marigold | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Руслан Григорович приймає в МКЛ №10, відділення ендоскопії та малоінвазивної хірургії, а також на Валиховському провулку 3, перше хірургічне відділення. Його номер телефону: +380951642976.
|
|
| |
25Феліція | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Хочу поділитися своїм досвідом. Оперувалася у Руслана Григоровича кілька місяців тому. Операція пройшла успішно, я швидко відновилася.
|
|
| |
Darlin | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Я теж нещодавно оперувався у Руслана Григоровича. Дуже задоволений результатом! Хірург із золотими руками!
|
|
| |