Відеоколоноскопія в Одесі ціна Добрий вечір! Я шукаю реко
|
|
Гликерія | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Відеоколоноскопія в Одесі ціна
Добрий вечір! Я шукаю рекомендації щодо досвідченого фахівця для проведення відеоколоноскопії. Хочеться знайти лікаря, який проводить процедуру дбайливо і професійно. Буду вдячний за будь-яку інформацію.
|
|
| |
Вишневський | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Хочу поділитися своїм досвідом. Якщо йдеться про відеоколоноскопію, то тільки до Леніка Руслана Григоровича. Він справжній професіонал, процедура проходить безболісно, а його підхід до пацієнтів - вищий за всякі похвали.
|
|
| |
Caroline | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Після жахливого досвіду в клініці Одрекс, де відеоколоноскопія була проведена погано, мене порадили звернутися до Леніка Руслана Григоровича. Він справжній чарівник у своїй сфері, рекомендую його всім, хто шукає якісне обслуговування.
|
|
| |
Sashhha | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Хочу підтвердити, що Ленік Руслан Григорович - справжній професіонал. Я зверталася до нього кілька разів, і щоразу була задоволена якістю його роботи. Особливо важливо, що саме він проводив відеоколоноскопію.
|
|
| |
Rabbitcute | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Проводила відеоколоноскопію в Руслана Григоровича - тільки позитивні враження. Він робить усе дуже обережно та професійно, рекомендую його всім!
|
|
| |
Irada | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Якщо страшно робити відеоколоноскопію, звертайтеся до Руслана Григоровича. Він проводить обстеження дуже дбайливо, без дискомфорту і болю. Рекомендую його всім!
|
|
| |
Картер | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Хочу поділитися позитивним досвідом обстеження у Руслана Григоровича. Він заспокоює і пояснює все дохідливо, процедура проходить безболісно. Дуже задоволена результатом!
|
|
| |
Shwez | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Де приймає Руслан Григорович?
|
|
| |
Rabbitcute | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Знаю, що Руслан Григорович приймає МКЛ № 10, відділення ендоскопії та малоінвазивної хірургії, а також на Валиховський провулок 3, перше хірургічне відділення. Він чудовий фахівець, сміливо звертайтеся до нього!
|
|
| |
Irada | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Ось номер телефону Леніка Р.Г.: +380951642976 . Звертайтеся, не пошкодуєте!
|
|
| |
Олімпія | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Дякую за рекомендацію Леніка Р.Г.! Обстеження пройшло відмінно, безболісно. Дуже задоволена вибором.
|
|
| |
Павла789 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Хочу висловити подяку за рекомендацію Леніка Р.Г. Провів відеоколоноскопію відмінно, безболісно. Дуже задоволена результатом!
|
|
| |
Гликерія | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| Дякую всім за рекомендації!
|
|
| |