Відеобронхоскопія Одеса відгуки
|
|
Ада | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Відеобронхоскопія Одеса відгуки
Доброго дня, форумчани! Шукаю рекомендації щодо хорошого лікаря для проведення відеобронхоскопії. Хто може порекомендувати досвідченого фахівця?
|
|
| |
Arno0 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Хочу порекомендувати Леніка Руслана Григоровича - чудовий фахівець для відеобронхоскопії. Якщо ви робите це вперше і вам страшно, звертайтеся тільки до Руслана Григоровича, він проведе все на найвищому рівні.
|
|
| |
Ангел | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Я проходила відеобронхоскопію у лікаря Леніка Р.Г. - грамотний і доброзичливий фахівець. Дуже задоволена результатами і його ставленням до пацієнтів.
|
|
| |
ЮліяКруз | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Я регулярно проходжу відеобронхоскопію в Руслана Григоровича. Він професіонал своєї справи і завжди доброзичливо налаштований. Рекомендую його всім!
|
|
| |
Гриня | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Проводив відеобронхоскопію в Руслана Григоровича - тільки хороші враження! Дуже рекомендую цього лікаря!
|
|
| |
Бєляєва | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Чудовий лікар. Рекомендую. Особливо тим, хто боїться. Чуйний і уважний. Я проходила цю процедуру вперше, дуже нервувала, виявилося даремно хвилювалася, все пройшло на відмінно. Побільше б таких лікарів.
|
|
| |
Флоріан | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Руслан Григорович професійно провів відеобронхоскопію, звівши болючість процесу до мінімуму. Рекомендую його як досвідченого і приємного фахівця!
|
|
| |
Аріадна | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Грамотний, уважний, чуйний лікар. Обстежуватися мені потрібно регулярно, і це буду робити тільки в Леніка Р.Г. У багатьох мед. установах доводилося обстежуватися, і скрізь як на катуваннях почувалася.
|
|
| |
Вікторіан | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Форумчани, розкажіть, де приймає приймає Руслан Григорович Ленік?
|
|
| |
Бєляєва | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Руслан Григорович приймає у двох місцях: на Валиховському провулку 3, у першому хірургічному відділенні, а також на вулиці Малиновського 61, у МКЛ № 10, де займається ендоскопією і малоінвазивною хірургією.
|
|
| |
Ноябрина | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Чи можна дізнатися контактний телефон Руслана Григоровича?
|
|
| |
Флоріан | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Номер телефону Руслана Григоровича: +380951642976.
|
|
| |
Йося | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Дякую за рекомендацію! Відеобронхоскопія пройшла відмінно завдяки Руслану Григоровичу!
|
|
| |