Відеобронхоскопія в Одесі відгуки
|
|
Добрава | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Відеобронхоскопія в Одесі відгуки
Привіт усім! Потрібна ваша порада. Де найкраще пройти відеобронхоскопію і чи є якийсь певний лікар, якого ви можете порекомендувати?
|
|
| |
Іполіта | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Я вирішила пройти в Інто-сані, але було страшенно боляче, і я так і не отримала нормальних пояснень чи очікуваного результату дослідження! Чомусь здавалося, що лікарю байдуже, як я почуваюся під час процедури. Не раджу!
|
|
| |
Кирила | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| А я звернулася до Леніка Р.Г., чудовий лікар-ендоскопіст. Все пройшло чудово, швидко, чітко, з душею й увагою. Було дуже страшно, накручувала себе поганими думками, але все виявилося не так страшно, як я думала! Лікар просто офігенний, доброзичливий, відразу налаштував на цю процедуру, і весь страх як рукою зняло.
|
|
| |
Кора | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Ленік Р.Г. - чудовий і чуйний лікар! Все спокійно пояснює! Все робить акуратно! З почуттям гумору! Рекомендую!
|
|
| |
Зефір | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Теж згодна з попередніми коментарями, лікар шалений! Я просто йшла, як на розстріл, відеобронхоскопія - це просто для мене страшніше за страшне було. Записалася робити через ніс, бо дуже вже підвищений блювотний рефлекс. А тут лікар - спокійний, уважний, я йому кажу: "Якщо що, лайте мене". А він: "Ні, ви що, я так із вами домовлюся". І адже домовився. Від паніки мене врятувало його спокійне ставлення, турботливий такий. Рекомендую!
|
|
| |
Іраіда50 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Лікар від бога! Розумниця! Золоті руки! Дуже рекомендую, має великий досвід роботи, не пропустить щось серйозне!
|
|
| |
Дружиніна | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Страшно було перший раз іти на відеобронхоскопію, але спілкування перед процедурою з Леніком Русланом Григоровичем розсіяло всі страхи. Бездоганно тактовний, ввічливий, терплячий усе роз'яснив. Сама процедура виконана на вищому рівні! Дуже вдячна лікарю і його кваліфікованим помічницям! Рекомендую всім!
|
|
| |
ІринаКазакова | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Було дуже страшно йти на процедуру відеобронхоскопії, але завдяки високій кваліфікації Леніка Руслана Григоровича процедура виявилася цілком терпимою. Усе пояснили перед дослідженням, коментували свої дії під час проведення процедури, показував на моніторі та пояснював.
|
|
| |
Сухоруков | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Проходив відеобронхоскопію у Леніка Р.Г. Процедура, звичайно, не з приємних... Але лікар - супер. Перед обстеженням усе запитав. Розповів, як буде проходити все. Швидко провів обстеження. Після обстеження все пояснив. Дуже грамотний і ввічливий лікар.
|
|
| |
shevchuk5 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| А можна дізнатися номер телефону Леніка Руслана Григоровича і де він приймає?
|
|
| |
Дружиніна | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Звичайно, Ленік Руслан Григорович приймає на Валиховський провулок 3, перше хірургічне відділення, а також на вул. Малиновського 61, МКЛ № 10, відділення ендоскопії та малоінвазивної хірургії.
|
|
| |
Всеслава | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Підкажіть, будь ласка, номер телефону Леніка Руслана Григоровича.
|
|
| |
Кирила | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Звичайно, ось номер телефону Руслана Григоровича: +380951642976.
|
|
| |