Ендоскопічне видалення поліпів шлунка в Одесі ціна
|
|
ДіанаК | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Ендоскопічне видалення поліпів шлунка в Одесі ціна
Здрастуйте! Чи може хто-небудь порекомендувати хорошого лікаря для ендоскопічного видалення поліпів шлунка?
|
|
| |
Кирюха | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Я звертався до лікаря Леніка Руслана Григоровича і був приємно здивований його професіоналізмом. Операція пройшла гладко, без будь-яких ускладнень.
|
|
| |
Едік | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Точно також! Лікар Руслан Григорович - справжній професіонал. Я так вдячний йому за якісне лікування.
|
|
| |
Митька | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Я теж звертався до лікаря Леніка Руслана Григоровича і залишився дуже задоволений результатом. Рекомендую його всім!
|
|
| |
Пудельман | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Я також робив ендоскопічне видалення поліпів у доктора Руслана Григоровича і залишився дуже задоволений. Він знає свою справу.
|
|
| |
Пончик | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Так, лікар Руслан Григорович дійсно заслуговує на довіру. Він професіонал своєї справи.
|
|
| |
Феміда | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Прийшли до Руслана Григоровича за позитивними відгуками, про які чули раніше. Ендоскопічне видалення поліпів шлунка було зроблено моєму татові. Як сказав Руслан Григорович, ми звернулися вчасно і всі маніпуляції були зроблені своєчасно. Дуже йому вдячна і рекомендую.
|
|
| |
Ялина | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Потрібно було зробити відеогастроскопію з ендоскопічним видаленням поліпів шлунка. Звернувся до лікаря Леніка Руслана Григоровича. Все пройшло на найвищому рівні. Доктор Ленік Р.Г. - професіонал своєї справи, чуйний і уважний лікар.
|
|
| |
Мілена | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Ендоскопічне видалення поліпів шлунка робила вперше і попередньо сильно переживала. Дуже здивувалася, що виявилося все не так, як собі уявляла. Важливо, що під час процедури виявили і відразу видалили поліпи. Величезна подяка Руслану Григоровичу за професіоналізм і чуйність і найкращі рекомендації!
|
|
| |
Стася | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Я проходила ендоскопічне видалення поліпів шлунка у Руслана Григоровича. Чуйний лікар, який знає всі тонкощі своєї справи. Мене лякали страшним болем під час проведення процедури, але завдяки йому болю я не відчула. Руслан Григорович не тільки професіонал своєї справи, а й просто приємна людина. Рекомендую!
|
|
| |
Анжела40 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Мені теж цікавий цей лікар. Як можна записатися на консультацію?
|
|
| |
Ялина | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Ось номер телефону Руслана Григоровича: +380951642976. Можна зателефонувати і домовитися про прийом.
|
|
| |
Луїза | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Дякую всім за рекомендації! Я записався на консультацію до лікаря Руслана Григоровича і сподіваюся на якісне лікування.
|
|
| |