ЗАРОБЛЯЙ НА FOREX
|
|
flor | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Усім любителям форексу привіт. Друзі, я довго і наполегливо вчився працювати на форексі, виходило, звісно, не все, але знайшов один сайт -mydigitrade-forex.ru/, де працює сервіс автотрейдингу, тобто приймаються сигнали від трейдерів з різних країн, робиться статистика і дається можливість копіювати угоди прямо на брокерський рахунок. Коли я почав роботу в цьому сервісі, мої доходи відразу ж підвищилися в рази, тому я рекомендую сайт Вам. Заробляйте більше!!!
|
|
| |
Illi4 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| О ні, співробітник втратив понад тисячу там.
|
|
| |
MariyaInstaForex | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Компанії InstaForex.
Наші переваги перед конкурентами: - титул "Кращий брокер Азії" за версією World Finance; - одні з найкращих торгівельних умов; - партнерська винагорода до 2-х пунктів; - конкурси та акції з річним призовим фондом > 500 000 USD; - живий канал новин InstaForex-TV; - широка лінійка бонусів (до 5000!); - свіжа аналітика ринку Forex. - ПАММ - система; - система ForexCopy;
Більше інформації на офіційному сайті компанії instaforex.com.
|
|
| |
irishka33 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| У свій час у мене на тому сайті був свій рахунок.) Там алгоритм копіювання угод якийсь глюкуватий. У мене цифри статистики одні в моніторингу, а в тому сервісі інші. Як копіюються угоди навіть боюся думати.) Взагалі торгувати на форексі дуже непросто і мала кількість трейдерів успішні. Ось корисне відео forbestmanager.ru/video....-foreks про помилки трейдерів-початківців.
|
|
| |
Vladlen93 | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| жодного разу не пробував
|
|
| |