ск Простір відгуки
|
|
Калі | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| ск Пространство відгуки
Як ви вважаєте вигідно купувати житлові приміщення у ск Пространство? Варто їм довіряти? Якість вони роблять хорошу? Вам подобається ця компанія?
|
|
| |
Зефір | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Компанія мені подобається. Житло придбали на Нєдєліна, якістю нам подобається, брали квартиру з ремонтом, він зроблений сумлінно. Компанією я задоволений все чисто і прозоро.
|
|
| |
Йося | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Я теж залишився задоволений. Мені сподобалася окрема вентиляція кожної квартири. хороша звукоізоляція, котельня розташована на даху. Правильно розташована роза вітрів, у дворі вітру немає.
|
|
| |
Цезар | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Мені сподобалося планування квартир, вікна великі, склопакети якісні, надходить багато світла. Цікавий дизайн, будинки у них не схожі один на одного, завжди різна архетиктура.
|
|
| |
Полька | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Сподобався генплан житлового комплексу Eco city, планування квартир, розташування. Тут буде все для комфортного життя. Наша сім'я в передчутті переїзду, хоча доведеться почекати закінчення будівництва.
|
|
| |
Ліна | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Проаналізувавши ринок нерухомості, я дійшла висновку, що найвигідніше купувати квартиру на етапі будівництва. Найвигідніші пропозиції з'являються на етапі старту продажів. Таким чином я і вийшла на цього забудовника. Взяти вирішили двокімнатну за іпотекою.
|
|
| |
Єва25 | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Дуже добре, що є велика низка варіацій планувань, але загальна концепція все одно важливіша. По-перше, двори без машин - ідея не нова, але реалізується мало де. Я дуже рада, що зможу тепер із дитиною в колясці не крутитися навколо машин, а спокійно гуляти.
|
|
| |
Бекка | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Простір не тільки будує, а й облагороджує та озеленює територію. Будує хороші дитячі майданчики.
|
|
| |
Феня | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Як я можу зв'язатися з менеджером?
|
|
| |
Полька | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| 0800-755-820
|
|
| |
Грейс | Повідомлення # 11 |
Сержант
| З дружиною вирішили придбати собі нову квартиру, щоб поруч було тихо, спокійно. Звісно важливим був комфорт і безпека. Виявляється, що є двори без автомобілів - це мене особисто здивувало. Знайшли саме те, що шукали. Буде система охорони та відеоспостереження, панорамне засклення балконів, великі безшумні ліфти, приміщення для зберігання візочків і велосипедів, дитячий майданчик тощо. І до всього цього ще привабливі ціни!
|
|
| |