Зняти квартиру в центрі Одеси?
|
|
Uuuu | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Потрібно зняти квартиру в центрі Одеси, підкажіть де це можна зробити. Без посередників бажано.
|
|
| |
Exiousle | Повідомлення # 2 |
Полковник
| Ось цей сервіс дає змогу орендувати квартиру подобово без посередників, прямо від господарів.
|
|
| |
Natalia | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| На ОЛХ зайди, там багато пропозицій, більше ніж скрізь... Знайдеш навіть від господарів.
|
|
| |
Nasar | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| Щось мені не віриться. У мене таке враження, що зараз усе вже захоплено ріелторами.
|
|
| |
Afonasiy | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| На ОЛХ зручно шукати.
|
|
| |
Wester | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Саме. Самі довго шукали квартиру, причому щонайменше на рік, і всі дзвінки потрапляли на ріелторів. Але на ОЛХ є цілий розділ зі здачею кімнат під тривалу оренду. Звичайно, і там ріелтори трапляються, але витративши тиждень, ми спокійно знайшли дві кімнати біля Запорізької. У старому фонді, але зате за ціною прийнятно.
|
|
| |
Ліліяно | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Хочу зняти квартиру в історичному центрі міста. Шукаю квартиру-студіо із затишним сучасним дизайном. Бажано у двох рівнях, але можливі варіанти. Цікавить гарний вид із вікна, тому краще починаючи з третього поверху. Побажання: гарний свіжий ремонт, три спальних місця, сучасні меблі, кондиціонер, нормальний посуд і столове приладдя, холодильник, пральна машина, телевізор, праска, гаряча вода (краще бойлер). На ось цьому сайті є непогані варіанти, але, може, хтось тут запропонує свій. Спілкуватися хотілося б із власниками квартир, без посередників, адже так дешевше. Хоча може з посередниками безпечніше?
|
|
| |
Donella | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Подивіться в агентстві нерухомості Південний Захід, там доволі великий вибір, плюс агентство перевірене, підкажуть усе, знайдуть що ви хочете. Нам вони підібрали ідеальну, можна сказати, квартиру.
|
|
| |
Homa | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Ахахахахах, ви серйозно? На Ольсі одні ріелтори з неіснуючими квартирами за копійки, а на дзвінок стандартна відповідь: годину тому квартиру зняли, але можемо запропонувати інший варіант. Ви або ріелтор, або просто дурень. Шукати треба на незаспамлених свіжих майданчиках на кшталт kvartirkov.com, до яких ріелтори просто не встигли дістатися.
|
|
| |
Gebesht | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Та там насправді все ті ж посередники.... : (
|
|
| |
Exiousle | Повідомлення # 11 |
Полковник
| Якщо ви не місцевий, квартиру в Одесі без посередників зняти буде ой як непросто. Для цього потрібно мати певні зв'язки і знайомства, тобто контактувати з жителями міста. У вашому випадку, думаю, найкраще буде ось сюди звернутися, а то так дуже довго шукати будете, повірте мені.
|
|
| |