Куплю квартиру в центрі міста
|
|
Metr | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Куплю двокімнатну квартиру в центрі міста. Бюджет до 60 тис $. Пропозиції в ЛС або в тему.
|
|
| |
Exiousle | Повідомлення # 2 |
Полковник
| Ой, в Одесі краще не поспішати з придбанням майна, а квапливо і спокійно вибирати квартиру через дошки оголошень і сервіси типу odessa.sterium.com і йому подібні. Це звісно якщо ви не поспішаєте, а якщо поспішаєте, то краще рієлтора найняти. Але тоді Ви переплатите.
|
|
| |
sergios14 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Пропоную Вашій увазі дуже зручний і комфортний портал нерухомості для мешканців України http :// mеstо .uа. На сайті Ви з легкістю зможете підібрати комфортне та доступне для Вас житло. Портал Место - це сайт нерухомості з тисячами оголошень, де Ви з легкістю зможете орендувати житло як на короткий, так і на тривалий термін. На сайті реалізовано пошук за містом, районом, ціновою категорією житла тощо.
|
|
| |
Violetta_ | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Які зараз взагалі ціни на новобудови?
|
|
| |
Zazhygalka | Повідомлення # 5 |
Полковник
| Центр міста завжди популярний, де б це не було. Мені ось теж хочеться жити в центрі столиці, навіть жк royaltower.com.ua пригледіла, ой який у них гарний будинок, а які квартири величезні, не квартирка - мрія.
|
|
| |
ники195 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Під час купівлі квартири завжди потрібно думати про те, хто раніше там жив. Це дуже важливо. Можете звернутися до ворожки, наприклад Марії. Якщо в будинку й житті коїться чортзна-що й психолог не допомагає, то тоді на допомогу магія. Це вже останній варіант. Самі ні. а ось специ - це те що потрібно. я днями ходила до Марії. Вона теж із Києва. зверталася, бо життя взагалі не ладилося. Якщо сказати чесно, то особливо не вірила в допомогу. Але все виявилося краще, ніж я могла подумати. Ця ясновидиця мені допомогла. кому треба залишаю номер телефону 0508550990. бере не багато.
Додано (04.05.2017, 13:22) --------------------------------------------- Багато чула про Марію - сильну ворожку. Навіть номер дістала. Хочу ще дізнатися хто що чув? Скільки бере? Як лікує? Що бачить? Поділіться плиз!!!! контакти її 0508550990
|
|
| |
lecompt1221 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Добрий день. Так можна дуже довго чекати пропозицій і так нічого й не купити. Потрібно самому щось робити. Ось сайт premier-odessa.com.ua агентства нерухомості, там пропозицій повно. Підбирайте те, що вам цікаво.
|
|
| |
Gebesht | Повідомлення # 8 |
Сержант
| А у нас тільки сьогодні новосілля в Одесі! Вам удачі!
|
|
| |
Exiousle | Повідомлення # 9 |
Полковник
| Ой та найрізноманітніші, від і до...
|
|
| |
Gebesht | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Уже купили квартиру чи все ще перебуваєте в пошуку? Просто знаю яка це не швидка і нелегка справа в реальності виявляється. Раджу ось сюди звернутися і витратити зовсім небагато часу на ті варіанти, які вони запропонують по нерухомості. Якщо нічого не підійде, вирушайте в іншу агенцію.
|
|
| |