Готуємо піцу самі чи замовляємо?
|
|
Светик1 | Повідомлення # 16 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Я люблю сама готувати, смачніше виходить, та й дешевше)
|
|
| |
Ivazer | Повідомлення # 17 |
Сержант
| Не простіше готове купити? За смаком не гірше виходить, ніж зроблене вручну, бо там склад елементарний і замінити інгредієнти чимось неможливо
|
|
| |
Poolber | Повідомлення # 18 |
Сержант
| Ivazer, до складу тіста додають багато води і розбавляють кукурудзяним крохмалем
|
|
| |
Senesy | Повідомлення # 19 |
Сержант
| Перепробувала готувати сама за різними рецептами, але все одно покупна піца смачніша.
|
|
| |
vinnod | Повідомлення # 20 |
Рядовий
| Привезіть мені піцу
|
|
| |
Iniesi | Повідомлення # 21 |
Рядовий
| а я частіше замовляю, ніж купую
|
|
| |
Ксюша | Повідомлення # 22 |
Рядовий
| Я дуже люблю готувати, тому піцу не замовляю.
|
|
| |
Veleta | Повідомлення # 23 |
Сержант
| Мені подобається піца в піцерії... Вдома ні в кого не їла такої смачної... Не знаю, в чому секрет, мабуть, у спеціях особливих.
|
|
| |
IriSSSka | Повідомлення # 24 |
Лейтенант
| Я сама готую, при чому з покупного тіста. Так швидше і смачно. Скільки не пробувала сама зробити тісто, завжди товсте і жорстке, а покупне - в самий раз. І я люблю по-більше сиру, це найголовніше в піці, мені здається. Тільки не завжди можу її порізати, особливо гарячу, доводиться хвилин 5 чекати.
|
|
| |
Zabavnaya | Повідомлення # 25 |
Лейтенант
| Піцу сама роблю, домашня набагато ситніша і додати туди можна все, що хочеш. А різати її дійсно не зручно звичайним ножем. Я давно вже собі купила спеціальний ніж для піци в магазині товарів для кафе і барів kardamon.com Дуже класна піццерізка, зручна у використанні, особливо не потрібно натискати. Заточую її рідко, мабуть з хорошого матеріалу. Замовте і собі, вона зовсім не дорого коштує, а доставку отримаєте поштою.
|
|
| |
GoodLack | Повідомлення # 26 |
Рядовий
| і готуємо, і замовляємо
|
|
| |
Lugova | Повідомлення # 27 |
Рядовий
| Навчилися самі готувати. Єдине, що купуємо, це основу для піци і твердий сир. Кидаємо все, що знайдеться в холодильнику. Дуже подобається додавати зелень у піцу. Щоправда, на підвіконні росте зараз тільки розмарин spsad.com.ua, але й він дає гарний аромат, якщо в невеликих кількостях додавати.
|
|
| |
Свєтік44 | Повідомлення # 28 |
Рядовий
| Замовити простіше, але домашня піца смачніша.
|
|
| |
YaraOlga | Повідомлення # 29 |
Сержант
| Я часто замовляю їжу додому. Але, звісно, не ресторанні страви, а страви японської або італійської кухні, тобто улюблені багатьма роли і піцу. При чому часто беру відразу і те, і те)) не можу сказати, що більше люблю) ) Зараз зручно, що багато служб доставки поєднують і дають таку можливість! Я ось тут, наприклад, беру holodilnik.od.ua , все дуже смачне привозять! Жодного разу не розчарувалася! Та й чекати не доводиться вічність!
|
|
| |
Nila-O | Повідомлення # 30 |
Лейтенант
| я люблю сама готувати піцу)
|
|
| |