Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Чим оформити стіни будинку?
Каришина Повідомлення # 1
одеський форум
Лейтенант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Підкажіть, які нові матеріали зараз є для оздоблення приватного будинку?  Будинок великий, але одноповерховий. Є кілька кімнат, але найбільша вітальня. Найбільше про неї переживаю.

Сердоїн Повідомлення # 2
одеський форум
Сержант
Не знаю, нічого нового в тенденціях оздоблення будинку як усередині, так і зовні я не помітив) Хіба що по-різному можна одні й ті ж матеріали застосовувати. Наприклад, ламінат можна не тільки на підлозі укладати, а й для стін і стелі використовувати.

zozulya Повідомлення # 3
одеський форум
Сержант
Ви зі стилем уже визначилися, щоб простіше було підбирати? А то оздоблювальних матеріалів багато. І різні виробники є, різна якість, різні ціни. Зараз, наприклад, у тренді різні декоративні штукатурки, їх можна використовувати і для передпокою, і для вітальні. Деякі навіть виготовлені на основі натуральних матеріалів, наприклад, вапна.

Iziza Повідомлення # 4
одеський форум
Лейтенант
Найміть собі дизайнера і він вам зробить все по-сучасному. Мені здається, що головне не нові матеріали, а правильне їх поєднання.

Alilu Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Ви знаєте, для того, щоб не розв'язувати такі проблеми, та й взагалі все пов'язане з ремонтом, що і як робити, вам простіше звернутися до професіоналів. Не думали замовити в Одесі дизайн проєкт інтер'єру? Адже так буде набагато простіше, це полегшить ваш ремонт і позбавить від багатьох проблем.  Загалом, якщо зважитеся, то можу поділитися посиланням на сайт дизайнера інтер'єру, тут є вся необхідна інформація

Носов Повідомлення # 6
одеський форум
Сержант
Ви вирішили, в якому стилі будуть кімнати? Якщо ні, то спочатку це зробіть, а потім уже будете вирішувати, що буде на стінах. По іншому не зрозумієш.

Kaveliya Повідомлення # 7
одеський форум
Сержант
Мені цікаво, а шпалери ви розглядаєте? Адже зараз такий великий вибір різних шпалер, очі розбігаються, не те, що раніше. Зараз є, які хочеш, на будь-який смак і колір. До речі, і вам не знадобитися ходити по магазинах, і вибирати, можна купити і в інтернет магазині Світ шпалер. Тут ви зможете підібрати шпалери для будь-якої кімнати.  Загалом, вибір за вами.

Луналікая Повідомлення # 8
одеський форум
Сержант
Для мене рідкі шпалери найоптимальніший варіант

Кубік Повідомлення # 9
одеський форум
Рядовий