Чим оформити стіни будинку?
|
|
Каришина | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Підкажіть, які нові матеріали зараз є для оздоблення приватного будинку? Будинок великий, але одноповерховий. Є кілька кімнат, але найбільша вітальня. Найбільше про неї переживаю.
|
|
| |
Сердоїн | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Не знаю, нічого нового в тенденціях оздоблення будинку як усередині, так і зовні я не помітив) Хіба що по-різному можна одні й ті ж матеріали застосовувати. Наприклад, ламінат можна не тільки на підлозі укладати, а й для стін і стелі використовувати.
|
|
| |
zozulya | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Ви зі стилем уже визначилися, щоб простіше було підбирати? А то оздоблювальних матеріалів багато. І різні виробники є, різна якість, різні ціни. Зараз, наприклад, у тренді різні декоративні штукатурки, їх можна використовувати і для передпокою, і для вітальні. Деякі навіть виготовлені на основі натуральних матеріалів, наприклад, вапна.
|
|
| |
Iziza | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Найміть собі дизайнера і він вам зробить все по-сучасному. Мені здається, що головне не нові матеріали, а правильне їх поєднання.
|
|
| |
Alilu | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Ви знаєте, для того, щоб не розв'язувати такі проблеми, та й взагалі все пов'язане з ремонтом, що і як робити, вам простіше звернутися до професіоналів. Не думали замовити в Одесі дизайн проєкт інтер'єру? Адже так буде набагато простіше, це полегшить ваш ремонт і позбавить від багатьох проблем. Загалом, якщо зважитеся, то можу поділитися посиланням на сайт дизайнера інтер'єру, тут є вся необхідна інформація
|
|
| |
Носов | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Ви вирішили, в якому стилі будуть кімнати? Якщо ні, то спочатку це зробіть, а потім уже будете вирішувати, що буде на стінах. По іншому не зрозумієш.
|
|
| |
Kaveliya | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Мені цікаво, а шпалери ви розглядаєте? Адже зараз такий великий вибір різних шпалер, очі розбігаються, не те, що раніше. Зараз є, які хочеш, на будь-який смак і колір. До речі, і вам не знадобитися ходити по магазинах, і вибирати, можна купити і в інтернет магазині Світ шпалер. Тут ви зможете підібрати шпалери для будь-якої кімнати. Загалом, вибір за вами.
|
|
| |
Луналікая | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Для мене рідкі шпалери найоптимальніший варіант
|
|
| |
Кубік | Повідомлення # 9 |