Відгуки гастроентеролог Одеса
|
|
MUMMY | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Відгуки гастроентеролог Одеса
Друзі, потрібен ваш досвід! Шукаю гастроентеролога, який спеціалізується на лікуванні синдрому подразненого кишечника. Хтось стикався з лікарем, чиї рекомендації дійсно допомогли впоратися з цією проблемою?
|
|
| |
Cleopatra | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Хочу порекомендувати тямущого гастроентеролога - Чайку Ганну Олександрівну, вона єдина з багатьох визначила точний діагноз мого холециститу. Лікування було ефективним, і я почуваюся набагато краще.
|
|
| |
Leon4a | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Виразкова хвороба була моїм кошмаром, доки я не звернулася до Чайки Ганни Олександрівни. Вона розробила індивідуальний план лікування. Дуже задоволена результатами!
|
|
| |
MISHELЧиkА | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| А я позбулася довготривалого закрепу, завдяки рекомендаціям Чайки Ганни Олександрівни. Вона не тільки призначила ефективне лікування, а й дала поради щодо зміни способу життя.
|
|
| |
Raia | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Ганна Олександрівна підходить до лікування жирового гепатозу печінки з повною відповідальністю. Її компетентність і увага до деталей заслуговують найвищих похвал і рекомендацій.
|
|
| |
Monka | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Синдром подразненого кишківника був моїм невід'ємним супутником, поки я не потрапила до Залевської Ірини Олександрівни, це ще один тямущий лікар у нас в Одесі. Її рекомендації та призначені препарати допомогли впоратися з хворобою!
|
|
| |
musichka | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Залевська Ірина Олександрівна - лікар, якому можна довіряти. Вона не тільки виявила мої проблеми, пов'язані з гастритом, а й розробила план лікування, який дав хороші результати!
|
|
| |
Gelyash | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Дуже задоволений результатами лікування під керівництвом Залевської Ірини Олександрівни. Її професіоналізм і увага до деталей зробили процес одужання комфортнішим.
|
|
| |
ROLA | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Завдяки Залевській Ірині Олександрівні я зміг перемогти холецистит. Її професіоналізм і турбота про пацієнта заслуговують на найтепліші слова і рекомендації.
|
|
| |
nagul | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Форумчани, залиште координати цих фахівців.
|
|
| |
Cleopatra | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Чайка Ганна Олександрівна приймає в клініці Лікаріум на Генуезькій 1/2, телефони 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |
Gelyash | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Залевська Ірина Олександрівна приймає в клініці Свята Катерина на Маршала Малиновського, 61, телефон - 0687958672.
|
|
| |
ZJIO | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Дякую за інформацію, обов'язково скористаюся.
|
|
| |