Поліпектомія Одеса ціна
|
|
Esmeralda | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Поліпектомія Одеса ціна
Доброго дня, форумчанки! У мене нещодавно виявили поліп у матці, і потрібно терміново провести поліпектомію. Дуже переживаю з цього приводу. Підкажіть, до кого краще звернутися, щоб усе пройшло успішно?
|
|
| |
Amira | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Я теж проходила через поліпектомію і робила я її у гінеколога Колосової Олесі Василівни. Вона просто приголомшливий лікар! Пояснила все від і до, заспокоїла і провела процедуру на вищому рівні.
|
|
| |
Єрьоміна | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Підтримую! Колосова Олеся Василівна - чудовий фахівець. Я також робила у неї поліпектомію і залишилася дуже задоволена. Все пройшло безболісно і швидко.
|
|
| |
Ніна22 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Повністю згодна з попередніми відгуками. Колосова Олеся Василівна дійсно професіонал своєї справи. Вона мене дуже підтримала на всіх етапах і провела поліпектомію акуратно і без ускладнень.
|
|
| |
поліна35 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Так, Колосова Олеся Василівна - найкращий вибір для такої процедури. Я у неї робила поліпектомію рік тому, і все пройшло чудово. Дуже уважна і турботлива лікарка.
|
|
| |
Caroline | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Теж хочу порекомендувати Колосову Олесю Василівну. Вона проводила мені поліпектомію, і я залишилася дуже задоволена результатом. Лікар дійсно професіонал і знає свою справу.
|
|
| |
Irada | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Погоджуся з вами. Колосова Олеся Василівна - чудова гінекологиня. Я довго шукала хорошого фахівця, і мені її порадили. Поліпектомія пройшла успішно, і я почуваюся чудово.
|
|
| |
Правдина | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Усім добрий день! Теж робила поліпектомію в Олесі Василівни. Дуже хороший лікар. Підтримка і професіоналізм на вищому рівні. Рекомендую.
|
|
| |
Павла789 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, як можна записатися до Колосової Олесі Василівни? Де вона приймає?
|
|
| |
поліна35 | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Здрастуйте! Колосова Олеся Василівна приймає в МКЛ № 10. Її контактний телефон для запису: 096-671-75-63.
|
|
| |
Настасья | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Робила поліпектомію у Колосової Олесі Василівни і можу сказати, що це найкращий лікар, до якого я коли-небудь зверталася. Все пройшло безболісно і без ускладнень.
|
|
| |
Arabella | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Теж хочу подякувати Олесі Василівні за її професіоналізм і турботу. Поліпектомія пройшла успішно, і я почуваюся чудово. Дуже рада, що звернулася до неї.
|
|
| |
Selma | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Колосова Олеся Василівна - справжній професіонал. Поліпектомія пройшла безболісно і швидко. Відновлення теж було легким. Дуже вдячна їй за допомогу!
|
|
| |