Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Одеський форум » НЕРУХОМІСТЬ ОДЕСИ » Продам - Продаж квартир, офісів, будинків, ділянок в Одесі » Продам будинок (Продам будинок)
Продам будинок
roman_roytman Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 2
Репутація: 0
Статус: Offline
Технічні характеристики:

Адреса: Ппосмітна вулиця
Стелі: 3,20 м.
Поверх/поверховість: 0/2
Спальні: 4
Загальна площа: 450,00 кв.м.
Житлова площа: 180,00 кв.м.
Площа кухні: 30,00 кв.м.

Опис:

2 поверховий будинок у тихому приємному місці недалеко від моря. Це прекрасний будинок. Гостьовий будиночок (90 кв.м.), приголомшливий внутрішній дворик із красивим фонтаном у середині. Є великий гараж на 2-3 машини, простора вітальня з каміном, кухня-їдальня, ванна кімната, шафа, на першому поверсі - 2 спальні, ванна кімната, кабінет, кімната туалет і тераса, мансардний поверх - 2 спальні і ванна кімната. Цей будинок має сучасний дизайн із дорогим декором об'єктів (зокрема, скульптури). Крім того, вона повністю мебльована та оснащена всією необхідною побутовою технікою. Підлога вкрита плиткою / ламінатом. Кухня мебльована. Є кондиціонери та опалення підлоги. У вартість входять усі меблі та побутова техніка. Є басейн у гостьовому будинку. Ділянка розташована на 5 сотках, фасад - 20 метрів.

Розташування:

Будинок розташований у тихому мальовничому місці на березі пляжу Аркадія, який славиться своїми кафе, ресторанами і клубами. Свіже повітря, відсутність міської метушні. Вам потрібно 20 хвилин, щоб дістатися до центру міста на громадському транспорті. До пляжу 5 хв ходьби.

АН Роман Ройтман
Звертайтеся, знайду, що Ви хочете, де Ви хочете і за хорошу ціну ...


моб. (067) 317 79 47
роб. (044) 383 94 09
(048) 787 99 87

E-mail: info@roytman.com.ua
Skype: roman_roytman
 
Одеський форум » НЕРУХОМІСТЬ ОДЕСИ » Продам - Продаж квартир, офісів, будинків, ділянок в Одесі » Продам будинок (Продам будинок)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: