Як зробити приємно дівчині?!
|
|
Максим | Повідомлення # 1 |
 Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Як зробити приємно дівчині?!
Хочу зробити приємно своїй дівчині, але є проблема, я не романтик. Скоро чергова (2) річниця спільного життя і начебто треба щось зробити хороше. А що?
|
|
| |
Wester | Повідомлення # 2 |
 Лейтенант
| Цитата Kate (  ) Якщо не любиш громадські місця то найкраще зробити романтичну вечерю вдома. Наприклад замов суші і пляшку вина ну або на ваш смак. Пару свічок і який-небудь подаруночок наприклад кольє. Можна навіть біжутерію.і все буде ок. Непоганий варіант, я думаю дівчині буде приємно. Можна замість кольє подарувати щось несподіване, незвичне, наприклад, гарну сукню вечірню, як тут, і замовити стіл у гарному затишному ресторані. Варіантів маса, важливо розуміти і уявити як це все буде відбуватися і на який бюджет розраховуєш.
|
|
| |
Антоніна | Повідомлення # 3 |
 Лейтенант
| Цитата ВікторПонам (  ) А в мене кохана жінка - бізнес-леді. Хочу їй факсиміле подарувати. думаю, не зовсім доречний подарунок. Кожна бізнес-леді в душі все одно романтик. Замовте художнику портрет своєї жінки, обраміть його в красиву рамку. І Ви побачите, як Ваша кохана зрадіє такому подарунку. Згодом цей подарунок стане безцінним сімейним раритетом.
|
|
| |
new_ton | Повідомлення # 4 |
 Лейтенант
| Цитата Kate (  ) Якщо не любиш громадські місця то найкраще зробити романтичну вечерю вдома. Наприклад замов суші і пляшку вина ну або на ваш смак. Пару свічок і який-небудь подаруночок наприклад кольє. Можна навіть біжутерію.і все буде ок. зараз багато дівчатам не треба.
|
|
| |
Ksenya | Повідомлення # 5 |
 Лейтенант
| Цитата Ekmi (  ) Любити нас треба) і все)) це правильно! Але не всі вміють любов висловлювати, а треба б її ще підкріплювати діями. Тут хто як вміє і сюрприз приємний, до речі, на річницю не завадить. А якщо чоловік не романтик, то ось якраз влаштувати романтичний вечір буде для неї величезним сюрпризом. Трохи свічок, трохи смакоти і легкий букетик - ось скромно і затишно.
|
|
| |
ВікторПонам | Повідомлення # 6 |
 Лейтенант
| Цитата new_ton (  ) зараз багато дівчатам не треба. Ну-ну, або вам попалася диво-дівчина, якій багато не треба. Або ви шукайте відмазки, щоб їй нічого не дарувати.
|
|
| |
olesya455 | Повідомлення # 7 |
 Рядовий
| Цитата steelcpu (  ) Дівчатам головне бабки Хто ж тебе так образив, дорогий?)))
А якщо по темі, то, автор, влаштуй романтичну вечерю дівчині, приготуй її сам - це важливо. Дівчатам таке подобається. І обов'язково купи пляшечку спиртного, білі вина зазвичай дуже подобаються дівчатам, ідеально підійде Шардоне. Якщо маєш гроші, то можеш узяти їй невеличкий подарунок - парфуми або браслетик, каблучку. Здається, все.)) І не забувай приділяти їй достатньо уваги та ласки.
|
|
| |
Katrine | Повідомлення # 8 |
 Рядовий
| Цитата Elisanda (  ) повітряна куля, прогулянка на конях, романтична вечеря, ювелірна прикраса. хороші варіанти, по-моєму. ось тільки без прогулянки на конях, плиз. Це таке минуле століття і селючка! А ось романтичний політ на повітряній кулі + прикраса ... по-моєму відмінний варіант)
|
|
| |