Як зробити приємно дівчині?!
|
|
Максим | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Як зробити приємно дівчині?!
Хочу зробити приємно своїй дівчині, але є проблема, я не романтик. Скоро чергова (2) річниця спільного життя і начебто треба щось зробити хороше. А що?
|
|
| |
vades1 | Повідомлення # 2 |
Майор
| Якщо дозволяє фінансові можливості, то звози її до Львова! Красиве європейське місто (до речі на вихідних туди багато європейців приїжджає на вихідні). Якщо поїдете на вихідні, то їй має сподобатися. І недорого і красиво. Багато гарних місць можна знайти і приємно провести час.
|
|
| |
Kate | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Якщо не любиш громадські місця то найкраще зробити романтичну вечерю вдома. Наприклад замов суші і пляшку вина ну або на ваш смак. Пару свічок і який-небудь подаруночок наприклад кольє. Можна навіть біжутерію.і все буде ок.
|
|
| |
Polinka | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| ох, подивитися на Вашу аву...
ну, радила б я Вам просто вбити в пошуковик "Як привітати кохану" або щось таке... цьому роді. Повірте, Ви знайдете те, що Вам і до душі, і по кишені!
|
|
| |
Наймиліша | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Розповім про свій досвід. Для романтичного побачення найбільше підійде нестандартна обстановка поза домом. З цієї причини раджу знайти затишну квартирку, наприклад на цьому сайті - kvartirka.com, і оформити її належним чином - повітряні кульки у вигляді серця, свічки, ароматичні палички тощо. Ну і звісно ж тортик або шоколад із шампанським - особисто мені такий варіант дуже сподобався.
|
|
| |
Evstaf | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Думаю, найпоширеніше це коли на повітряній кулі пролетіти над землею. Красиво і романтично. Явно можна знайти такі прогулянки і запам'ятаються на довго.
|
|
| |
Lisa5 | Повідомлення # 7 |
Підполковник
| Багатьом дівчатам подобаються нові дрібнички. Але якщо ви спілкуєтеся близько, звісно. Як варіант тут дивіться, в Yomoyo зараз розпродажі.
|
|
| |
Wester | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Цитата Kate ( ) Якщо не любиш громадські місця то найкраще зробити романтичну вечерю вдома. Наприклад замов суші і пляшку вина ну або на ваш смак. Пару свічок і який-небудь подаруночок наприклад кольє. Можна навіть біжутерію.і все буде ок. Непоганий варіант, я думаю дівчині буде приємно. Можна замість кольє подарувати щось несподіване, незвичне, наприклад, гарну сукню вечірню, як тут, і замовити стіл у гарному затишному ресторані. Варіантів маса, важливо розуміти і уявити як це все буде відбуватися і на який бюджет розраховуєш.
|
|
| |
ЮліяЯ | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Увімкніть фантазію і з-за всього зможете зробити романтику і як наслідок приємно своїй дівчині!
|
|
| |
ВікторПонам | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| А в мене кохана жінка - бізнес-леді. Хочу їй факсиміле подарувати.
|
|
| |
Антоніна | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Цитата ВікторПонам ( ) А в мене кохана жінка - бізнес-леді. Хочу їй факсиміле подарувати. думаю, не зовсім доречний подарунок. Кожна бізнес-леді в душі все одно романтик. Замовте художнику портрет своєї жінки, обраміть його в красиву рамку. І Ви побачите, як Ваша кохана зрадіє такому подарунку. Згодом цей подарунок стане безцінним сімейним раритетом.
|
|
| |
Ekmi | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Любити нас треба) і все))
|
|
| |
new_ton | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| Цитата Kate ( ) Якщо не любиш громадські місця то найкраще зробити романтичну вечерю вдома. Наприклад замов суші і пляшку вина ну або на ваш смак. Пару свічок і який-небудь подаруночок наприклад кольє. Можна навіть біжутерію.і все буде ок. зараз багато дівчатам не треба.
|
|
| |
Ksenya | Повідомлення # 14 |
Лейтенант
| Цитата Ekmi ( ) Любити нас треба) і все)) це правильно! Але не всі вміють любов висловлювати, а треба б її ще підкріплювати діями. Тут хто як вміє і сюрприз приємний, до речі, на річницю не завадить. А якщо чоловік не романтик, то ось якраз влаштувати романтичний вечір буде для неї величезним сюрпризом. Трохи свічок, трохи смакоти і легкий букетик - ось скромно і затишно.
|
|
| |
JuliaD | Повідомлення # 15 |
Сержант
| Можна подарувати дівчині чудовий романтичний вечір і навіть не один! Мені так мій молодий чоловік робив такий дивовижний подарунок! Ми з ним 3 дні жили собі на втіху в чудовому готелі, сиділи до ранку на пляжі і просто добре проводили разом час!
|
|
| |