Ваше хобі
|
|
Пошта | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Розповідаємо, хто що вміє робити або хоче навчиться, ділимося секретами.
|
|
| |
Uuuu | Повідомлення # 2 |
Підполковник
| У мене дружина захоплюється в'язанням, у нас вдома всі в шкарпетках і светрах, зроблених нею))
|
|
| |
Фонтан | Повідомлення # 3 |
Майор
| Зараз багато матусь у декреті, займаються чим тільки можна, він у нас кума що тільки не робить і намисто різне і шиє всім, скрізь встигне молодець!
|
|
| |
Adei | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Мені подобається шити, створювати оригінальні речі. Це моє хобі вже років десять, шию собі та своїм донькам
|
|
| |
Ridina | Повідомлення # 5 |
Сержант
| А я побачила у подружки браслети, як зараз дуже модно, називаються Шамбала, каже купила за дуже дорого, я подивилася там робити то й нема чого, все дуже просто, тим паче якщо є такий вибір намистин, то чому б і не спробувати зробити собі самій, тим паче буде ексклюзив!
|
|
| |
Ekmi | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Цитата Ridina ( ) А я побачила у подружки браслети, як зараз дуже модно, називаються Шамбала, каже купила за дуже дорого, я подивилася там робити то й нема чого, все дуже просто, тим паче якщо є такий вибір намистин, то чому б і не спробувати зробити собі самій, тим паче буде ексклюзив! Підкажіть будь ласка, мене теж цікавить ручна біжутерія і хотілося б навчитися)
|
|
| |
Карамболь | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Гм, а з якою метою? Я, як Матроскін, багато чого вмію, але найцікавіше мені освоювати нові види рукоділля Благо, зараз у мережі купу МК знайти можна на будь-який смак.
|
|
| |
Ksenya | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| А я плету з бісеру прикраси, не дуже хитромудрі, звісно, бо тільки почала освоювати, але дуже подобається. Терпіння я вам скажу треба багато ), намистинки дрібні, а щоб красиво, так побільше їх треба.
|
|
| |
Карамболь | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Цитата Ksenya ( ) А я плету з бісеру прикраси, не дуже хитромудрі, звісно, бо тільки почала освоювати, але дуже подобається. Терпіння я вам скажу треба багато ), намистинки дрібні, а щоб красиво, так побільше їх треба. Так, це дуже кропітка робота, але й результат вражаючий! Моя донька цією справою захоплювалася у свій час, щоправда, швидко перегоріла :))
|
|
| |
Ridina | Повідомлення # 10 |
Сержант
| мені б хотілося навчитися грати на гітарі, тільки часу не вистачає(((
|
|
| |
Ksenya | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Цитата Ridina ( ) мені б хотілося навчитися грати на гітарі, тільки часу не вистачає((( класне бажання! Мені дуже подобається гра на гітарі. Я б теж дуже хотіла, але мені, як то кажуть, ведмідь на вухо наступив )). А от послухати дуже люблю.
|
|
| |
Marin0Chka | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| я раніше вишивала, думала продам усі картинки, але чоловік не дозволив. Сказав нехай така краса вдома висить.
|
|
| |
VitaKorsyn | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Рукоділля - просто любов на все життя) Цього вже в мене не відняти)) Вишиваю з 5 років, шию з 12, роблю прикраси з 15, плету браслети з 18:) Так що звертайтеся, якщо допомога потрібна!
|
|
| |
Kykysik | Повідомлення # 14 |
Рядовий
| А Я мило хочу навчиться варити, кажуть прибуткова справа. А так то люблю готувати смачно але рідко
|
|
| |
AlisFrolova | Повідомлення # 15 |
Сержант
| я захоплююся туризмом, може як для жінки і дивно, і багато хто скаже, що толку ніякого, але... все ж спробую відстояти свою точку зору) їздити світом дуже корисно і пізнавально в плані знайомства з іншими культурами, вивчення мов тощо. І, до речі, материнство цьому ніяк не заважає, можна брати дитину з собою) у мене ось хлопчикові вже 5 років, збираємося в похід (Карпати)... закордон його поки що не возила, тому що виникли проблеми з документами... ну, це таке, ніколи не пізно виправити) купила йому справжній туристичний рюкзак, тепер ходить, як мен, по будинку, усім хвалиться)
|
|
| |