Ваше хобі
|
|
dezi | Повідомлення # 31 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| мені моє хобі допомагає заробляти купила сушарку для фруктів VINIS і сушу банани для магазинів витрати 600 грн за сушарку + світло
|
|
| |
Ksenya | Повідомлення # 32 |
Лейтенант
| багато на цьому не заробиш, по-моєму, з огляду на те, що на великі свята (весілля, ювілеї тощо) всі купують на замовлення в кондитерських цехах, на повсякденному - в супермаркеті, тобто хіба що туди продавати оптом як постачальник. Подруга професійно 3й рік займається шиттям постільної білизни і декоруванням меблів (обшивка) з проф. і безпосередньо частково замовляє деякі з Пакистану через те що до нас не завозять через попит маленький...
|
|
| |
Дбайлива | Повідомлення # 33 |
Лейтенант
| Ми готуємо дитинудо школи вдома, самостійно. Так, це вимагає багато часу, але воно того варте. Знахідкою для нас став журнал "Пізнайко", зараз дитина займається вж ебільше самостійно, ми вже вміємо читати і рахувати, розвязуємо логічні задачки, розгадуємо кросворди. Раджу і Вам спробувати)
|
|
| |
Kzola | Повідомлення # 34 |
Рядовий
| А моє хобі, це випічка. Давно займаюся, і зізнаюся чесно, мені це подобається, та й у сім'ї всі задоволені)) хто ж не хоче на десерт поїсти тортик, або заварні тістечка? Нещодавно моє захоплення стало моєю основною роботою, і оскільки замовлень стало більше, відповідно, потрібен інвентар для виготовлення тортів. Здебільшого мішки для крему рвуться як серветки, і купувати доводиться в чималих кількостях.
|
|
| |
Punya | Повідомлення # 35 |
Рядовий
| Дуже люблю рукоділля - заряджає позитивом завжди. особливо щось нове освоювати.
|
|
| |
Соняша | Повідомлення # 36 |
Рядовий
| А я дуже люблю фотографувати Люблю знімати як ті речі, які самі по собі чарівні, так і ті, в яких потрібно знаходити красу, шукати родзинку. Купила для цих цілей собі фотоапарат і тепер усі вихідні проводжу або на фотосесії, або гуляючи містом.
|
|
| |
Bonya | Повідомлення # 37 |
Сержант
| А моє хобі вирощувати квіти)) Найбільше подобаються нарциси. Багато є легенд і оповідей про нарциси, але найвідоміший давньогрецький міф розповідає про прекрасного, але безсердечного юнака на ім'я Нарцис, який не захотів відповісти на кохання гірської німфи Ехо.
|
|
| |
Емілія | Повідомлення # 38 |
Рядовий
| А мені дуже читати подобається, причому як художню літературу, так і ту, яка безпосередньо пов'язана з моєю роботою. Хочеться завдяки новим знанням процвітати у своїй улюбленій сфері та швидко просуватися кар'єрними сходами.
|
|
| |
Wrom | Повідомлення # 39 |
Рядовий
| Я мрію навчитися шити, але часу все не вистачає...
|
|
| |
Homa | Повідомлення # 40 |
Лейтенант
| Цитата Wrom ( ) Я мрію навчитися шити, але часу все не вистачає... Там часу практично й не треба, якщо розібратися. Головне, - це інструмент хороший. Купіть професійну машинку, і 25-40 хвилин на день, вам вистачатиме, щоб навчитися за місяць азів і пошити собі простеньку сукню.
|
|
| |
Урсула | Повідомлення # 41 |
Рядовий
| Згодна з вами
|
|
| |
Гарнет | Повідомлення # 42 |
Рядовий
| Я вважаю за краще купувати готове
|
|
| |
Wrom | Повідомлення # 43 |
Рядовий
| А я все таки відношу себе до творчих людей і хотілося б пошити собі щось)))
|
|
| |
Ледієс | Повідомлення # 44 |
Рядовий
| Цитата Wrom ( ) Я мрію навчитися шити, але часу все не вистачає... Там часу практично й не треба, якщо розібратися. Головне, - це інструмент хороший. Купіть професійну машинку, і 25-40 хвилин на день, вам буде вистачати, щоб навчитися за місяць азам і пошити собі простеньку сукню.
а якщо кілька годин на день - взагалі краса
|
|
| |
Алвіна | Повідомлення # 45 |
Рядовий
| У мене є два хобі - навчання і танці. Танцями займаюся з самого дитинства, але професію вибрала не пов'язану з ними, віддала перевагу економіці, все-таки танці - це моторошна нестабільність, а мені хотілося б міцно стояти на ногах. Тому доводиться багато вчитися, але я не проти, мені подобається те, чим я займаюся.
|
|
| |