Ваше хобі
|
|
Пошта | Повідомлення # 1 |
 Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Розповідаємо, хто що вміє робити або хоче навчиться, ділимося секретами.
|
|
| |
Adei | Повідомлення # 2 |
 Рядовий
| Мені подобається шити, створювати оригінальні речі. Це моє хобі вже років десять, шию собі та своїм донькам
|
|
| |
Ekmi | Повідомлення # 3 |
 Рядовий
| Цитата Ridina (  ) А я побачила у подружки браслети, як зараз дуже модно, називаються Шамбала, каже купила за дуже дорого, я подивилася там робити то й нема чого, все дуже просто, тим паче якщо є такий вибір намистин, то чому б і не спробувати зробити собі самій, тим паче буде ексклюзив! Підкажіть будь ласка, мене теж цікавить ручна біжутерія і хотілося б навчитися)
|
|
| |
Карамболь | Повідомлення # 4 |
 Рядовий
| Гм, а з якою метою? Я, як Матроскін, багато чого вмію, але найцікавіше мені освоювати нові види рукоділля Благо, зараз у мережі купу МК знайти можна на будь-який смак.
|
|
| |
Карамболь | Повідомлення # 5 |
 Рядовий
| Цитата Ksenya (  ) А я плету з бісеру прикраси, не дуже хитромудрі, звісно, бо тільки почала освоювати, але дуже подобається. Терпіння я вам скажу треба багато ), намистинки дрібні, а щоб красиво, так побільше їх треба. Так, це дуже кропітка робота, але й результат вражаючий! Моя донька цією справою захоплювалася у свій час, щоправда, швидко перегоріла :))
|
|
| |
Ksenya | Повідомлення # 6 |
 Лейтенант
| Цитата Ridina (  ) мені б хотілося навчитися грати на гітарі, тільки часу не вистачає((( класне бажання! Мені дуже подобається гра на гітарі. Я б теж дуже хотіла, але мені, як то кажуть, ведмідь на вухо наступив )). А от послухати дуже люблю.
|
|
| |
Wester | Повідомлення # 7 |
 Лейтенант
| Цитата Ksenya (  ) А я плету з бісеру прикраси, не дуже хитромудрі, звісно, бо тільки почала освоювати, але дуже подобається. Терпіння я вам скажу треба багато ), намистинки дрібні, а щоб красиво, так побільше їх треба. зате як це заспокоює! Бусинка за бусинкою і виходить гарна картинка, Обожнюю цей процес. Почала бісер освоювати, коли осіла в декреті, Спочатку дитячі дрібнички прикрашала таким способом. Особливо сподобався китайський бісер, він дуже яскравий, і можна за допомогою нього відтворити будь-якого казкового персонажа. Зараз спеціально купую дитині однотонні речі, щоб можна було на них щось цікаве закарбувати.
|
|
| |
КаринаКолесник | Повідомлення # 8 |
 Сержант
| На захоплення часу зовсім немає
|
|
| |
Соняша | Повідомлення # 9 |
 Рядовий
| А я дуже люблю фотографувати  Люблю знімати як ті речі, які самі по собі чарівні, так і ті, в яких потрібно знаходити красу, шукати родзинку. Купила для цих цілей собі фотоапарат і тепер усі вихідні проводжу або на фотосесії, або гуляючи містом.
|
|
| |
Homa | Повідомлення # 10 |
 Лейтенант
| Цитата Wrom (  ) Я мрію навчитися шити, але часу все не вистачає... Там часу практично й не треба, якщо розібратися. Головне, - це інструмент хороший. Купіть професійну машинку, і 25-40 хвилин на день, вам вистачатиме, щоб навчитися за місяць азів і пошити собі простеньку сукню.
|
|
| |
Ледієс | Повідомлення # 11 |
 Рядовий
| Цитата Wrom (  ) Я мрію навчитися шити, але часу все не вистачає... Там часу практично й не треба, якщо розібратися. Головне, - це інструмент хороший. Купіть професійну машинку, і 25-40 хвилин на день, вам буде вистачати, щоб навчитися за місяць азам і пошити собі простеньку сукню.
а якщо кілька годин на день - взагалі краса
|
|
| |
Авріл | Повідомлення # 12 |
 Рядовий
| Цитата Kira66 (  ) Обожнюю кулінарію ... кожен день після роботи готую всяку смакоту)) Чоловік іноді дивується як на це сили ще залишаються) яка ви розумничка)
|
|
| |
Сонечка | Повідомлення # 13 |
 Рядовий
| Спорт обожнюю
|
|
| |
Леона | Повідомлення # 14 |
 Рядовий
| Фітнес і книги
|
|
| |
Лаури | Повідомлення # 15 |
 Рядовий
| Люблю спорт, особливо екстремальні види - скелелазіння, гірські лижі, занурення під воду з обмундируванням. Регулярно займаюся в тренажерному залі з персональним інструктором, це дає мені змогу мати чудову фігуру. Вдома читаю юридичну літературу, яка безпосередньо пов'язана з моєю професійною діяльністю.
|
|
| |