Найкращий дитячий садок Одеси
|
|
Генрієтта | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращий дитячий садок Одеси
Моєму синочкові вже два рочки. Підшукую садок, була в Гармонії 21 століття, Еліт-М, але щось там мені не дуже подобається. Порекомендуйте хороший дитячий садок?
|
|
| |
Rose9 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Цитата Генрієтта ( ) Найкращий дитячий садок ОдесиМоєму синочкові вже два рочки. Підшукую садок, була в Гармонії 21 століття, Еліт-М, але щось там мені не дуже подобається. Порекомендуйте хороший дитячий садок? Я б вам рекомендувала Хеппі Тайм, ми прийшли туди місяць тому. Дитині 2,5 року. Адаптувалися взагалі без проблем, через тиждень син просився залишити його на цілий день, а через два тижні став просити забирати його останнім. Нам дуже подобаються вихователі, вони дуже багато займаються з малюками, багато чому їх вчать, багато грають і гуляють.
|
|
| |
Olesya8 | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Цитата Rose9 ( ) Я б вам рекомендувала Хеппі Тайм, ми прийшли туди місяць тому. Дитині 2,5 року. Адаптувалися взагалі без проблем, через тиждень син просився залишити його на цілий день, а через два тижні став просити забирати його останнім. Нам дуже подобаються вихователі, вони дуже багато займаються з малюками, багато чому їх вчать, багато грають і гуляють. Хочу поділитися враженнями від відвідування дитячого садка Happy Time. Нам дуже пощастило, що ми прийшли в цей садок, такою щасливою і задоволеною дитину ми не бачили ніколи! У садку танцюють, малюють, готують, грають, займаються, співають, влаштовують свята і ще багато всього!!! Все здорово, однозначно рекомендую!
|
|
| |
Maryana4 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Цитата Olesya8 ( ) Хочу поділитися враженнями від відвідування дитячого садка Happy Time.Нам дуже пощастило, що ми прийшли в цей садок, такою щасливою і задоволеною дитину ми не бачили ніколи! У садку танцюють, малюють, готують, грають, займаються, співають, влаштовують свята і ще багато всього!!! Все здорово, однозначно рекомендую! Відвідуємо чудовий садок Хеппі Тайм! Це чудове місце для ваших діток, де малюки отримують все, що їм необхідно - комплексний розвиток, здорове харчування і прогулянки на свіжому повітрі. Вихователі чудово готують дітей до школи - моя дитина в 4 роки саме в садочку навчилася читати, вигадують стільки цікавих і різноманітних занять, що донька просто біжить туди і каже - що ж сьогодні буде новенького? Крім класичних занять, діти печуть печиво, вирощують рослини, проводять різні досліди, ставлять вистави і багато багато іншого. Усім рекомендую цей садок.
|
|
| |
Felixx | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Цитата Maryana4 ( ) Відвідуємо чудовий садок Хеппі Тайм! Це чудове місце для ваших діток, де малюки отримують все, що їм необхідно - комплексний розвиток, здорове харчування і прогулянки на свіжому повітрі. Вихователі чудово готують дітей до школи - моя дитина в 4 роки саме в садочку навчилася читати, вигадують стільки цікавих і різноманітних занять, що донька просто біжить туди і каже - що ж сьогодні буде новенького? Крім класичних занять, діти печуть печиво, вирощують рослини, проводять різні досліди, ставлять вистави і багато багато іншого. Усім рекомендую цей садок. Дитина відвідує Хеппі Тайм протягом 1,5 років! Все просто чудово, мені дуже подобаються, компетентні педагоги, дуже ввічливі помічники, чудові керівники!
|
|
| |
Цветана | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Відмінний садок Happy Time! Ходимо з двох років, зараз нам уже 4. Команда професіоналів з величезним досвідом і знаннями! З дітьми постійно займаються, кожен день малюнки, вироби. Класні музичні свята.
|
|
| |
Саїда | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Цитата Цветана ( ) Відмінний садок Happy Time! Ходимо з двох років, зараз нам уже 4. Команда професіоналів з величезним досвідом і знаннями!З дітьми постійно займаються, кожен день малюнки, вироби. Класні музичні свята. Відходили п'ять років у Хеппі Тайм, цього року йдемо до школи. Із сумом і тугою. Спасибі, нашому улюбленому садочку за щасливе дошкільне дитинство!
|
|
| |
Таїра | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Підкажіть з якого віку приймають у Хеппі Тайм?
|
|
| |
Цветана | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Цитата Таїра ( ) Підкажіть з якого віку приймають у Хеппі Тайм? Від двох років, у них ясел немає.
|
|
| |
Мілана | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| З ким можна спілкуватися з приводу вступу в садок?
|
|
| |
Rose9 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Цитата Мілана ( ) З ким можна спілкуватися з приводу вступу в садок? 048-772-57-88, 093-668-85-88, 097-668-85-88 - це телефон менеджерки садочка.
|
|
| |
Лорен | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Відмінний приватний дитячий садок Хеппі Тайм! Обстановка як вдома! Заняття просто чудові! Педагог завжди підлаштовується під діток під час заняття. Діти біжать з великою радістю на заняття і чекають наступного разу з нетерпінням.
|
|
| |