Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Найкращий дитячий садок Одеси
Генрієтта Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Найкращий дитячий садок Одеси

Моєму синочкові вже два рочки. Підшукую садок, була в Гармонії 21 століття, Еліт-М, але щось там мені не дуже подобається. Порекомендуйте хороший дитячий садок?

Rose9 Повідомлення # 2
одеський форум
Сержант
Цитата Генрієтта ()
Найкращий дитячий садок ОдесиМоєму синочкові вже два рочки. Підшукую садок, була в Гармонії 21 століття, Еліт-М, але щось там мені не дуже подобається. Порекомендуйте хороший дитячий садок?
Я б вам рекомендувала Хеппі Тайм, ми прийшли туди місяць тому. Дитині 2,5 року. Адаптувалися взагалі без проблем, через тиждень син просився залишити його на цілий день, а через два тижні став просити забирати його останнім. Нам дуже подобаються вихователі, вони дуже багато займаються з малюками, багато чому їх вчать, багато грають і гуляють.

Olesya8 Повідомлення # 3
одеський форум
Лейтенант
Цитата Rose9 ()
Я б вам рекомендувала Хеппі Тайм, ми прийшли туди місяць тому. Дитині 2,5 року. Адаптувалися взагалі без проблем, через тиждень син просився залишити його на цілий день, а через два тижні став просити забирати його останнім. Нам дуже подобаються вихователі, вони дуже багато займаються з малюками, багато чому їх вчать, багато грають і гуляють.
Хочу поділитися враженнями від відвідування дитячого садка Happy Time.
Нам дуже пощастило, що ми прийшли в цей садок, такою щасливою і задоволеною дитину ми не бачили ніколи! У садку танцюють, малюють, готують, грають, займаються, співають, влаштовують свята і ще багато всього!!! Все здорово, однозначно рекомендую!

Maryana4 Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
Цитата Olesya8 ()
Хочу поділитися враженнями від відвідування дитячого садка Happy Time.Нам дуже пощастило, що ми прийшли в цей садок, такою щасливою і задоволеною дитину ми не бачили ніколи! У садку танцюють, малюють, готують, грають, займаються, співають, влаштовують свята і ще багато всього!!! Все здорово, однозначно рекомендую!
Відвідуємо чудовий садок Хеппі Тайм! Це чудове місце для ваших діток, де малюки отримують все, що їм необхідно - комплексний розвиток, здорове харчування і прогулянки на свіжому повітрі. Вихователі чудово готують дітей до школи - моя дитина в 4 роки саме в садочку навчилася читати, вигадують стільки цікавих і різноманітних занять, що донька просто біжить туди і каже - що ж сьогодні буде новенького? Крім класичних занять, діти печуть печиво, вирощують рослини, проводять різні досліди, ставлять вистави і багато багато іншого. Усім рекомендую цей садок.

Felixx Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Цитата Maryana4 ()
Відвідуємо чудовий садок Хеппі Тайм! Це чудове місце для ваших діток, де малюки отримують все, що їм необхідно - комплексний розвиток, здорове харчування і прогулянки на свіжому повітрі. Вихователі чудово готують дітей до школи - моя дитина в 4 роки саме в садочку навчилася читати, вигадують стільки цікавих і різноманітних занять, що донька просто біжить туди і каже - що ж сьогодні буде новенького? Крім класичних занять, діти печуть печиво, вирощують рослини, проводять різні досліди, ставлять вистави і багато багато іншого. Усім рекомендую цей садок.
Дитина відвідує Хеппі Тайм протягом 1,5 років!
Все просто чудово, мені дуже подобаються, компетентні педагоги, дуже ввічливі помічники, чудові керівники!

Цветана Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Відмінний садок Happy Time! Ходимо з двох років, зараз нам уже 4. Команда професіоналів з величезним досвідом і знаннями!
З дітьми постійно займаються, кожен день малюнки, вироби. Класні музичні свята.

Саїда Повідомлення # 7
одеський форум
Рядовий
Цитата Цветана ()
Відмінний садок Happy Time! Ходимо з двох років, зараз нам уже 4. Команда професіоналів з величезним досвідом і знаннями!З дітьми постійно займаються, кожен день малюнки, вироби. Класні музичні свята.
Відходили п'ять років у Хеппі Тайм, цього року йдемо до школи. Із сумом і тугою. Спасибі, нашому улюбленому садочку за щасливе дошкільне дитинство!

Таїра Повідомлення # 8
одеський форум
Рядовий
Підкажіть з якого віку приймають у Хеппі Тайм?

Цветана Повідомлення # 9
одеський форум
Рядовий
Цитата Таїра ()
Підкажіть з якого віку приймають у Хеппі Тайм?
Від двох років, у них ясел немає.

Мілана Повідомлення # 10
одеський форум
Рядовий
З ким можна спілкуватися з приводу вступу в садок?

Rose9 Повідомлення # 11
одеський форум
Сержант
Цитата Мілана ()
З ким можна спілкуватися з приводу вступу в садок?
048-772-57-88, 093-668-85-88, 097-668-85-88 - це телефон менеджерки садочка.

Лорен Повідомлення # 12
одеський форум
Рядовий
Відмінний приватний дитячий садок Хеппі Тайм! Обстановка як вдома! Заняття просто чудові! Педагог завжди підлаштовується під діток під час заняття. Діти біжать з великою радістю на заняття і чекають наступного разу з нетерпінням.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: