Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 3 з 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Що подарувати дитині на 3 роки?
Мортан Повідомлення # 31
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
А ми біговел дитині купили, у нього до цього був пластмасовий мотоцикл, але в три роки той уже мало не тріщав під ним) Хлопчик у нас крупненький.
З біговелом розібрався відразу, швидкий такий - не встигнути. Відчуваю, що мені буде не складно навчити його кататися на дорослому велосипеді, з такою-то вправністю.

Светик1 Повідомлення # 32
одеський форум
Лейтенант
Мені здається, що дівчинці в 3 рочки найбільше хочеться красивої ляльки.
Потрібно іноді балувати саме дітей, а не те, що стане в нагоді в господарстві, або її батькам.
Можете вибрати ляльку тут . Ми завжди саме в цьому магазині замовляємо, коли нам потрібно.
У них дуже великий вибір, постійно є щось нове і доставляють швидко.

kovalenkom Повідомлення # 33
одеський форум
Рядовий
Якщо є можливість, можна дівчинці подарувати гарну сукню. У цьому віці вона вже починає розбиратися в одязі. У моєї племінниці є багато вбрань, але сукні - найулюбленіші. Завжди разом вибираємо. Можна комбінезон модний купити. Або комплектики. У цьому магазині великий вибір Mothercare

Lorelai23 Повідомлення # 34
одеський форум
Підполковник
Може одяг гарний чи взуття. Можна запитати в батьків завжди.

strekoza66 Повідомлення # 35
одеський форум
Рядовий
Підкажіть, а що краще подарувати дитині на День народження (рік, дівчинці)???? Я розгубилася у вибором Або підкажіть чого краще не дарувати.  Дякую.

Інеса Повідомлення # 36
одеський форум
Полковник
може гроші краще?

Krista Повідомлення # 37
одеський форум
Рядовий
Цитата strekoza66 ()
Підкажіть, а що краще подарувати дитині на День народження (рік, дівчинці)???? Я розгубилася у вибором Або підкажіть чого краще не дарувати.  Дякую.
Ми з чоловіком свого часу замучилися вигадувати подарунки, коли в основної маси друзів пішли активні поповнення... Тим паче, що подарунки на рочок - це більше подарунки батькам, тобто треба і цяцю, і престижно ж шоп))
У цей бік якось навіть не думали, а наша бабуся на рік подарувала шикарну ідею у вигляді срібної поїлки і ми зрозуміли, що ось воно - срібний посуд, це батькам їхній престиж, а малюкам користь. Плюс, це свого роду реліквія, а ля фамільні коштовності. Ми хрещениці на рік подарували уматну ложку з ведмежам, їсть тільки з неї, це зрозуміло, але вона ж тепер і спати лягає винятково з Миською (Ведмедиком), Даша спати і Миська пать...

strekoza66 Повідомлення # 38
одеський форум
Рядовий
А в мене теж є сімейна реліквія - срібна ложечка на перший зубок. Є ж прикмета - якщо постукати малюкові срібною ложечкою (яку спеціально для цього дарують хресні) по першому зубу, то будуть міцні зубки. А хтось каже, що взагалі життя в дитини буде щасливим. Думаю, одне одного іншого не виключає

vita-mosom Повідомлення # 39
одеський форум
Сержант
Постільна для дитини? Ви знущаєтеся? Подарунки мають бути або дуже вже запам'ятовуються, або такі, що розвиватимуть, або просто подобаються імениннику. А про постільну він ніколи й не згадає. Це більше для батьків плюс, ніж самій дитині

Krista Повідомлення # 40
одеський форум
Рядовий
Ой, яка принадність, це правда зовсім малюкові, але відразу згадується пісня про "нафтову дитину з норкових пелюшок", а годинник це щоб час народження нанести?
Додано (17.11.2016, 13:43)
---------------------------------------------
Свєтік1, якщо Ви ще заходите, спасибі, магазин з ляльками став дуже доречним.
strekoza66, здавайте магазин, де Ви знайшли таку чудову пустушку?

strekoza66 Повідомлення # 41
одеський форум
Рядовий
Так, це взагалі супер ідея - можна вигравіювати час народження дитини! І тоді пустушка перетворюється з просто сувеніра на сімейну реліквію!!!

Ріфі Повідомлення # 42
одеський форум
Рядовий
Згодна. Пам'ятаю як я в дитинстві засмучувалася коли мені в подарунок приносили одяг))) Особливо якщо це не пишна красива сукня, а практичні колготи, шкарпетки і маєчки. Дефіцит, думаю, мої батьки раділи, що тепер не потрібно це все купувати. А в мені було не до сміху 
Доньці своїй ніколи не дарую одяг, купую його просто так. На новий рік уже купила для неї конструктор LEGO Friends, вона любить цю серію.

Яра Повідомлення # 43
одеський форум
Рядовий
яка принадність)))

Charoso Повідомлення # 44
одеський форум
Сержант