Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Що подарувати дитині на 3 роки?
Exiousle Повідомлення # 1
одеський форум
Полковник
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Запросили на день народження дитини сестра з чоловіком.
У них дівчинці виповнюється 3 роки. Я думаю подарувати постільну білизну гарну. Щось на кшталт цієї. На довгу пам'ять, і використовувати точно будуть. Дитині думаю сподобається, цікаво буде лягати спати.
І іграшку невелику, щоб ще сильніше малятко порадувати.
А що ви даруєте дітям?

Антоніна Повідомлення # 2
одеський форум
Лейтенант
Треба запитати в батьків  smile

Балаклава Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
Цитата Exiousle ()
Запросили на день народження дитини сестра з чоловіком.У них дівчинці виповнюється 3 роки. Я думаю подарувати постільну білизну гарну. Щось на кшталт цієї. На довгу пам'ять, і використовувати точно будуть. Дитині думаю сподобається, цікаво буде лягати спати.
І іграшку невелику, щоб ще сильніше малятко порадувати.
А що ви даруєте дітям?
У нас така сама ситуація, тільки дитина на рік молодша. Ми попередньо зідзвонюємося і ненав'язливо уточнюємо в батьків, що необхідно. Сім'я велика, ось і виходить, що одні подарують іграшки, інші - одяг для їхнього малюка, а треті щось ще. І всі задоволені.

Uuuu Повідомлення # 4
одеський форум
Підполковник
Цитата Metr ()
Мені подобається такий подарунок, як елемент декору для дитячої кімнати, щось естетичне. Іграшок у дитини може бути багато, але почуття прекрасного прищеплювати варто.
сумніваюся, що дитина буде задоволена таким подарунком.

Krista Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Цитата strekoza66 ()
Підкажіть, а що краще подарувати дитині на День народження (рік, дівчинці)???? Я розгубилася у вибором Або підкажіть чого краще не дарувати.  Дякую.
Ми з чоловіком свого часу замучилися вигадувати подарунки, коли в основної маси друзів пішли активні поповнення... Тим паче, що подарунки на рочок - це більше подарунки батькам, тобто треба і цяцю, і престижно ж шоп))
У цей бік якось навіть не думали, а наша бабуся на рік подарувала шикарну ідею у вигляді срібної поїлки і ми зрозуміли, що ось воно - срібний посуд, це батькам їхній престиж, а малюкам користь. Плюс, це свого роду реліквія, а ля фамільні коштовності. Ми хрещениці на рік подарували уматну ложку з ведмежам, їсть тільки з неї, це зрозуміло, але вона ж тепер і спати лягає винятково з Миською (Ведмедиком), Даша спати і Миська пать...

margulis Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Цитата Olegodesa ()
подаруйте розвивальні іграшки це буде найкращим подарунком
Підтримую, недорого і корисно

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: