Що подарувати дитині на 3 роки?
|
|
Exiousle | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Запросили на день народження дитини сестра з чоловіком. У них дівчинці виповнюється 3 роки. Я думаю подарувати постільну білизну гарну. Щось на кшталт цієї. На довгу пам'ять, і використовувати точно будуть. Дитині думаю сподобається, цікаво буде лягати спати. І іграшку невелику, щоб ще сильніше малятко порадувати. А що ви даруєте дітям?
|
|
| |
TheRoad | Повідомлення # 2 |
Підполковник
| Дитина в 3 роки, звісно, буде рада планшету:) Але я б рекомендував подарувати щось більш розвивальне...
|
|
| |
Наймиліша | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Планшет, звісно ж, дарувати зарано, а ось щось із цікавих іграшок буде дуже доречним. Ми теж нещодавно ходили на день народження до маленької дівчинки і зупинили свій вибір на срібному хрестику з позолотою, tik-tak - вибирали на цьому сайті. Думаю, це непоганий подарунок, про який буду довго пам'ятати.
|
|
| |
Vetalina98 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Ми з чоловіком моєму племіннику на 3 роки дарували автокрісло, йому в ці роки все одно так би мовити, а ось батькам буде простіше, не потрібно витрачатися на потрібну річ...
|
|
| |
ЮліяЯ | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Подаруйте дитині краще золото... Завжди в ціні й на довгу пам'ять!
|
|
| |
yurijtolm | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Ми племінникові, щоправда на чотири роки, подарували радіокерований автомобіль gamestore.com.ua, захоплення було хоч відбавляй, він і зараз, через майже рік, його улюблена іграшка, для хлопчика такого віку, на мій погляд, це оптимальний варіант іграшки.
|
|
| |
Фонтан | Повідомлення # 7 |
Майор
| У батьків треба запитати, що дитина найбільше хоче.
|
|
| |
Uuuu | Повідомлення # 8 |
Підполковник
| Ну подарунки подарунками, а ось свято дитині потрібно обов'язково робити на день народження! Ми, наприклад, цього року влаштували дитині вечірку для фей)) взяли тут colombina.od костюм на прокат, закупили весь антураж, а так само аніматор дівчинка теж прийшла в костюмі феї! Доньці моїй дуже сподобалося, залишилася дуже задоволена!
|
|
| |
Антоніна | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Треба запитати в батьків
|
|
| |
Uuuu | Повідомлення # 10 |
Підполковник
| запитайте запитайте, думаю діткам таке обов'язково сподобається!
|
|
| |
Hasb | Повідомлення # 11 |
Підполковник
| СпрсітЕ)
|
|
| |
Evstaf | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Діти в цьому віці ще раді всякій дрібниці, тож для них будь-яка іграшка радість.
|
|
| |
Alla | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Привіт. Потрібна порада. Хрещениці на подарунок вирішила купити ходунки Geoby XB 109. Підкажіть іграшки на столику змінні, і ще цікавить чи регулюється висота в них, і як????
|
|
| |
Віоллета | Повідомлення # 14 |
Рядовий
| Для 3-х річної дівчинки можна знайти непогані набори з ляльками, які можна фарбувати, переодягати тощо. Тільки беріть не китайські.
|
|
| |
Uuuu | Повідомлення # 15 |
Підполковник
| Ми ще гойдалки дарували племінниці.
|
|
| |