Що подарувати дитині на 3 роки?
|
|
Metr | Повідомлення # 16 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Мені подобається такий подарунок, як елемент декору для дитячої кімнати, щось естетичне. Іграшок у дитини може бути багато, але почуття прекрасного прищеплювати варто.
|
|
| |
ВікторПонам | Повідомлення # 17 |
Лейтенант
| Запитайте в батьків.
|
|
| |
Балаклава | Повідомлення # 18 |
Рядовий
| Цитата Exiousle ( ) Запросили на день народження дитини сестра з чоловіком.У них дівчинці виповнюється 3 роки. Я думаю подарувати постільну білизну гарну. Щось на кшталт цієї. На довгу пам'ять, і використовувати точно будуть. Дитині думаю сподобається, цікаво буде лягати спати. І іграшку невелику, щоб ще сильніше малятко порадувати. А що ви даруєте дітям? У нас така сама ситуація, тільки дитина на рік молодша. Ми попередньо зідзвонюємося і ненав'язливо уточнюємо в батьків, що необхідно. Сім'я велика, ось і виходить, що одні подарують іграшки, інші - одяг для їхнього малюка, а треті щось ще. І всі задоволені.
|
|
| |
Uuuu | Повідомлення # 19 |
Підполковник
| Цитата Metr ( ) Мені подобається такий подарунок, як елемент декору для дитячої кімнати, щось естетичне. Іграшок у дитини може бути багато, але почуття прекрасного прищеплювати варто. сумніваюся, що дитина буде задоволена таким подарунком.
|
|
| |
new_ton | Повідомлення # 20 |
Лейтенант
| Була вчора на день народження племінника, йому теж 3 роки виповнилося. Сестра організувала свято на вищому рівні, дуже було цікаво гостям і самому імениннику. Перед днем народження за кілька днів сестра сказала, що тема вечірки буде мультфільми і попросила, якщо є можливість одягнути мою доньку теж у мультяшного героя. Знайшла класний костюм для малятка Рапунтцель на сайті . Було дуже цікаво, навіть малюк-іменинник не згадав за подарунки))))))))))
|
|
| |
Снігуронька | Повідомлення # 21 |
Рядовий
| Я теж за свято з аніматорами)
|
|
| |
КаринаКолесник | Повідомлення # 22 |
Сержант
| Іграшок уже вдома предостатньо різноманітних. Нещодавно подарували синочкові ось таку регульовану дитячу парту, що регулюється , щоб у нього було своє робоче місце для ігор і занять
|
|
| |
Джонтіна | Повідомлення # 23 |
Рядовий
| Ми дочці купували на Розетці іграшкову коляску для ляльок, для трьох років прекрасний подарунок, особливо, якщо дитина любить ляльок і м'які іграшки. Моя кнопка катає там всіх м'яких звірів і нарікає, що не всі поміщаються, переживає, щоб нікому не було прикро. А так на 3 роки можна ще кухню подарувати або елементи іграшкової побутової техніки)
|
|
| |
TaHLomaka | Повідомлення # 24 |
Рядовий
| Нам подобається "готувати їсти", тому іграшкова кухня в самий раз
|
|
| |
Ноченька | Повідомлення # 25 |
Рядовий
| Моя теж кухню обожнює
|
|
| |
Маргарита1245 | Повідомлення # 26 |
Рядовий
| Вертоліт на радіокеруванні.
|
|
| |
Дбайлива | Повідомлення # 27 |
Лейтенант
| Я довго думала що подарувати малому, щоб корисним було, розвивальним та й відносно недорогим. Вік зараз такий - все як мочалка вбирає. Вирішила купити "Пізнайку, тепер разом читаємо, граємо в ігри. Все дуже доступно і в ігровій формі написано. Краще всяких телефонів. Дитині цікаво, почала логічно міркувати дуже навіть непогано, постійно розповідає мені щось нове, а все завдяки журналу. Додано (23.11.2015, 23:13) --------------------------------------------- Я як мама, раджу всім дитячий журнал "Пізнайко", ви побачите що ваша дитина буде від нього в захваті, я просто впевнена в цьому, просто вже на моїй дитині все це перевірено. І дуже патріотично для дитини є те, що журнал "Пізнайко" друкується українською мовою. українською мовою.
|
|
| |
Mari86 | Повідомлення # 28 |
Рядовий
| Усе залежить від інтересів дитини. У три роки вона і сама може сказати що хоче)
|
|
| |
Punya | Повідомлення # 29 |
Рядовий
| Я крім іграшок замовила на подарунок синові на три роки, фарб різних видів, паперу хорошого, пензликів, олівців і фломиків прикольних...будемо займатися творчістю. Таких речей багато не буває
|
|
| |
bambu4ka | Повідомлення # 30 |
Рядовий
| я своєму племінникові подарувала набір пластиліну play doh і mult magic - мультик за участю дитини, де вона в головній ролі бере участь у перегонах і, звісно, перемагає, а потім сам Маквін його вітає і вручає грамоту, кубок (теж додаються до подарунка). Малий був у захваті!!!)))
|
|
| |