Ворожка Одеса відгуки
|
|
Susanna14 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Ворожка Одеса відгуки
Добрий день! Підкажіть будь ласка, до якої ворожки Ви зверталися?
|
|
| |
Arabella | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Цитата Susanna14 ( ) Ворожка Одеса відгукиДобрий день! Підкажіть будь ласка, до якої ворожки Ви зверталися? Я зверталася до ворожки Люції. Дуже вразила передбаченням! Зробила прогнози на майбутнє, в яких я ні краплі не сумніваюся. Рекомендую і вам записатися на прийом, крім ворожіння робить ритуали і тд.
|
|
| |
Меланія | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Цитата Arabella ( ) Я зверталася до ворожки Люції. Дуже вразила передбаченням! Зробила прогнози на майбутнє, в яких я ні краплі не сумніваюся. Рекомендую і вам записатися на прийом, крім ворожіння робить ритуали і тд. На мою думку Люція хороша ворожка. Я не була в інших, але про цю нічого поганого сказати не можу. За адекватну суму розповіла мені все, що я хотіла знати!
|
|
| |
Alyona | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Цитата Меланія ( ) На мою думку Люція хороша ворожка. Я не була в інших, але про цю нічого поганого сказати не можу. За адекватну суму розповіла мені все, що я хотіла знати! Хотіла б усім розповісти про дуже сильну ворожку Люцію. Ходжу до неї періодично, дотримуюся порад і жити стало простіше і спокійніше. Усім, кому потрібно вирішити свої проблеми, раджу звернутися до неї!
|
|
| |
Yana1984 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Цитата Alyona ( ) Хотіла б усім розповісти про дуже сильну ворожку Люцію. Ходжу до неї періодично, дотримуюся порад і жити стало простіше і спокійніше. Усім, кому потрібно вирішити свої проблеми, раджу звернутися до неї! З особистого досвіду раджу Люцію, мені вона дуже сильно допомогла!
|
|
| |
РозанаУВ | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Цитата Yana1984 ( ) З особистого досвіду раджу Люцію, мені вона дуже сильно допомогла! Я зверталася до ворожки Люції за порадою подруги. Сама я слабо вірю в екстрасенсів і ворожок, але передбачення ворожки змусили мене змінити думку. Попадання 100%, дізналася багато чого цікавого не тільки про себе, а й про моє оточення. Я не фанат різної магії, але Люція була доволі переконлива, та й подруга не перший рік користується її послугами і не тільки ворожінням.
|
|
| |
Северина | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Цитата РозанаУВ ( ) Я зверталася до ворожки Люції за порадою подруги. Сама я слабо вірю в екстрасенсів і ворожок, але передбачення ворожки змусили мене змінити думку. Попадання 100%, дізналася багато чого цікавого не тільки про себе, а й про моє оточення. Я не фанат різної магії, але Люція була доволі переконлива, та й подруга не перший рік користується її послугами і не тільки ворожінням. Мені стали снитися погані сни, щоночі прокидалася в сльозах. Звернулася до Люції якраз вайбером, бо був пік корони і їхати зайвий раз у громадському транспорті не хотілося. Вона визначила мою проблему, провела обряд на захист, усе віддалено зробила. Тепер сплю спокійно, з'явилися нові сили.
|
|
| |
Нінел | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Цитата Северина ( ) Мені стали снитися погані сни, щоночі прокидалася в сльозах. Звернулася до Люції якраз вайбером, бо був пік корони і їхати зайвий раз у громадському транспорті не хотілося. Вона визначила мою проблему, провела обряд на захист, усе віддалено зробила. Тепер сплю спокійно, з'явилися нові сили. Підкажіть, будь ласка, вайбер Люції?
|
|
| |
Arabella | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Цитата Нінел ( ) Підкажіть, будь ласка, вайбер Люції? 0950937820, також можете писати на ватсап і телеграм за цим номером.
|
|
| |
Парасковія | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Підкажіть краще писати чи одразу телефонувати?
|
|
| |
Yana1984 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Цитата Парасковія ( ) Підкажіть краще писати чи одразу телефонувати? Краще пишіть у месенджери, вона не завжди може прийняти дзвінок.
|
|
| |
Матрона | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Я була у Люції, коли думала їхати в іншу країну і хотіла дізнатися, що на мене чекає. Справдилося майже все, що вона мені тоді нагадала, отже, і решта збудеться!
|
|
| |