Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Ворожка Одеса відгуки
Susanna14 Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Ворожка Одеса відгуки

Добрий день! Підкажіть будь ласка, до якої ворожки Ви зверталися?

Arabella Повідомлення # 2
одеський форум
Сержант
Цитата Susanna14 ()
Ворожка Одеса відгукиДобрий день! Підкажіть будь ласка, до якої ворожки Ви зверталися?
Я зверталася до ворожки Люції.  Дуже вразила передбаченням! Зробила прогнози на майбутнє, в яких я ні краплі не сумніваюся. Рекомендую і вам записатися на прийом, крім ворожіння робить ритуали і тд.

Меланія Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
Цитата Arabella ()
Я зверталася до ворожки Люції.  Дуже вразила передбаченням! Зробила прогнози на майбутнє, в яких я ні краплі не сумніваюся. Рекомендую і вам записатися на прийом, крім ворожіння робить ритуали і тд.
На мою думку Люція хороша ворожка. Я не була в інших, але про цю нічого поганого сказати не можу. За адекватну суму розповіла мені все, що я хотіла знати!

Alyona Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
Цитата Меланія ()
На мою думку Люція хороша ворожка. Я не була в інших, але про цю нічого поганого сказати не можу. За адекватну суму розповіла мені все, що я хотіла знати!
Хотіла б усім розповісти про дуже сильну ворожку Люцію. Ходжу до неї періодично, дотримуюся порад і жити стало простіше і спокійніше. Усім, кому потрібно вирішити свої проблеми, раджу звернутися до неї!

Yana1984 Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Цитата Alyona ()
Хотіла б усім розповісти про дуже сильну ворожку Люцію. Ходжу до неї періодично, дотримуюся порад і жити стало простіше і спокійніше. Усім, кому потрібно вирішити свої проблеми, раджу звернутися до неї!
З особистого досвіду раджу Люцію, мені вона дуже сильно допомогла!

РозанаУВ Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Цитата Yana1984 ()
З особистого досвіду раджу Люцію, мені вона дуже сильно допомогла!
Я зверталася до ворожки Люції за порадою подруги. Сама я слабо вірю в екстрасенсів і ворожок, але передбачення ворожки змусили мене змінити думку. Попадання 100%, дізналася багато чого цікавого не тільки про себе, а й про моє оточення. Я не фанат різної магії, але Люція була доволі переконлива, та й подруга не перший рік користується її послугами і не тільки ворожінням.

Северина Повідомлення # 7
одеський форум
Рядовий
Цитата РозанаУВ ()
Я зверталася до ворожки Люції за порадою подруги. Сама я слабо вірю в екстрасенсів і ворожок, але передбачення ворожки змусили мене змінити думку. Попадання 100%, дізналася багато чого цікавого не тільки про себе, а й про моє оточення. Я не фанат різної магії, але Люція була доволі переконлива, та й подруга не перший рік користується її послугами і не тільки ворожінням.
Мені стали снитися погані сни, щоночі прокидалася в сльозах. Звернулася до Люції якраз вайбером, бо був пік корони і їхати зайвий раз у громадському транспорті не хотілося. Вона визначила мою проблему, провела обряд на захист, усе віддалено зробила. Тепер сплю спокійно, з'явилися нові сили.

Нінел Повідомлення # 8
одеський форум
Рядовий
Цитата Северина ()
Мені стали снитися погані сни, щоночі прокидалася в сльозах. Звернулася до Люції якраз вайбером, бо був пік корони і їхати зайвий раз у громадському транспорті не хотілося. Вона визначила мою проблему, провела обряд на захист, усе віддалено зробила. Тепер сплю спокійно, з'явилися нові сили.
Підкажіть, будь ласка, вайбер Люції?

Arabella Повідомлення # 9
одеський форум
Сержант
Цитата Нінел ()
Підкажіть, будь ласка, вайбер Люції?
0950937820, також можете писати на ватсап і телеграм за цим номером.

Парасковія Повідомлення # 10
одеський форум
Сержант
Підкажіть краще писати чи одразу телефонувати?

Yana1984 Повідомлення # 11
одеський форум
Рядовий
Цитата Парасковія ()
Підкажіть краще писати чи одразу телефонувати?
Краще пишіть у месенджери, вона не завжди може прийняти дзвінок.

Матрона Повідомлення # 12
одеський форум
Рядовий
Я була у Люції, коли думала їхати в іншу країну і хотіла дізнатися, що на мене чекає. Справдилося майже все, що вона мені тоді нагадала, отже, і решта збудеться!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: