Якою косметикою користуєтеся і чому?!
|
|
Karina | Повідомлення # 16 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Декоративна - Марі Кей, мені вона найбільше подобається і для шкіри підходить, помади і тіні в ній просто клас! А креми подобаються Віші, щоправда вони не дешеві, але зате ефект є.
|
|
| |
Mira | Повідомлення # 17 |
Рядовий
| Мені подобається Біодерма, вона гіпоалергенна. З декоративної якоїсь особливої прихильності немає, помада може бути однієї фірми, туш іншої і т.д.
|
|
| |
Anyta91 | Повідомлення # 18 |
Рядовий
| Я купую гель лаки через інтернет магазин staleks.ua - це ж на багато вигідніше ніж ходити в салон. Нафарбувала нігті, висушила під лампою і прекрасний манікюр тобі забезпечений на 2-3 тижні))))
|
|
| |
Natali38 | Повідомлення # 19 |
Сержант
| Я не прив'язана щодо косметики до будь-якої марки, завжди купую щось новеньке.
|
|
| |
Wester | Повідомлення # 20 |
Лейтенант
| Цитата Karina ( ) Декоративна - Марі Кей, мені вона найбільше подобається і для шкіри підходить, помади і тіні в ній просто клас! А креми подобаються Віші, щоправда вони не дешеві, але зате ефект є. Як правило, все, що не дешеве і закордонне коштує дорого і приносить ефект. Дешеве зроблено з дешевої, неякісної сировини, тому приносить більше шкоди, ніж користі. У мене дружина, напевно, може з легкістю бути експертом з косметики, бо така кількість косметики і парфумерії, яку вона має і постійно поповнює з подібних магазинів, не може пройти безслідно. Знаю, що останнім часом довіряє французькій косметиці, здебільшого Chanel, самому навіть доводилося в подарунок замовляти і купувати косметику. Ох нелегка чоловіча доля...
|
|
| |
Marusya3283 | Повідомлення # 21 |
Рядовий
| Дуже люблю фірму Laura Beamont Франція, але вона начебто не продається в Україні.
|
|
| |
Dana99 | Повідомлення # 22 |
Рядовий
| Цитата Marusya3283 ( ) Дуже люблю фірму Laura Beamont Франція, але вона начебто не продається в Україні. Дякую, Маруся. Спробую пошукати.
|
|
| |
MiMiMi | Повідомлення # 23 |
Рядовий
| Ів Роше подобається...недорого, натурально і якісно)
|
|
| |
Антоніна | Повідомлення # 24 |
Лейтенант
| Намагаюся косметикою користуватися по мінімуму, бо алергозалежна.
|
|
| |
Королек | Повідомлення # 25 |
Рядовий
| У мене і обличчя і руки, шкіра дуже суха. Без крему ніяк. Прикупила крем для сухої шкіри, мажу і вранці і ввечері. Добре зволожує, ним тільки й рятуюся.
|
|
| |
наталья88 | Повідомлення # 26 |
Рядовий
| дуже люблю білоруську косметику, Беліта Вітекс, особливо маски для обличчя
|
|
| |
Ekmi | Повідомлення # 27 |
Рядовий
| мені більше подобається косметика ейвон, як то всі креми і декоративна косметика підходила моїй шкірі
|
|
| |
Ksenya | Повідомлення # 28 |
Лейтенант
| А мені підійшла добре косметика MakeUp, лягає чудово, якість на собі відчула. А ось помади Мері Кей цілком нічого так.
|
|
| |
Іриска | Повідомлення # 29 |
Рядовий
| користуюся різною: від дешевого мас-маркету до проф. Подурга - візажист, підглядаюа у неї новинки і питаю порад.
|
|
| |
Marin0Chka | Повідомлення # 30 |
Рядовий
| Цитата Іриска ( ) користуюся різною: від дешевого мас-маркету до проф. Подурга - візажист, підглядаюа у неї новинки і питаю порад. так підкажи щось
|
|
| |