Якою косметикою користуєтеся і чому?!
|
|
Galina | Повідомлення # 1 |
Майор
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Цікавить питання: Якою косметикою користуєтеся і чому?!
Прошу відповідати без реклами. Просто відгуки, обговорення та рекомендації...
|
|
| |
Olivka | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Найрізноманітнішої єдиного універсального бренду немає, можу тільки перерахувати найбільш улюблені - Лореаль, Віші, Мейбелін, Ів Роше, Шанель.
|
|
| |
katar1na | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Допоможіть будь ласка! У мене дуже суха шкіра. перепробувала величезну кількість засобів, не допомагають. Чи знаєте ви що-небудь з натуральної косметики? У кого така ж проблема допоможіть порадою!
Додано (18.04.2013, 21:58) --------------------------------------------- Ходила сьогодні до подруги, вона порадила натуральне трав'яне мило Бельді.за складом натуральне. Як ви думаєте, допоможе при сухій шкірі? Додано (22.07.2013, 21:35) --------------------------------------------- Нещодавно відкрила для себе зволожуючий крем для обличчя від компанії "КНК"!!! Я дуже задоволена=) Успіхів=)
|
|
| |
ValeriyaNegnaya | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| З декоративної косметики подобається мері кей, особливо тіні, бо не обсипаються. можу навіть уночі спати, коли з роботи приходжу втомлена і не маю сил навіть вмитися, а вранці встаю, а макіяж, наче щойно нафарбувалася.
|
|
| |
Nasar | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| Доброї ночі! Скажіть а де можна у нас знайти мінеральну косметику? Мене цікавить наборчик, ось як тут ... Там просто ціни такі, мені на подарунок треба дівчині, може хто підкаже? Заздалегідь дякую!:o
|
|
| |
Lisa5 | Повідомлення # 6 |
Підполковник
| Я люблю косметику на натуральній основі, сама, звісно, не роблю, бо вважаю, що потрібно вміти поєднувати компоненти і знати терміни зберігання. Зараз дуже модна органічна косметика, пробувала, сподобалася, але на цьому зупинятися не буду.
|
|
| |
Lola | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Здрастуйте Дівчата) Раніше користувалася косметикою від Oriflame. Останнім часом вона перестала мені подобатися. Що порадите на заміну?
|
|
| |
Uuuu | Повідомлення # 8 |
Підполковник
| Ви користувалися мінеральною косметикою? Я вже більше року користуюся цією продукцією freshminerals. Вона дуже добре лягає і не відчувається на обличчі. Добре підходить для чутливої шкіри.
|
|
| |
olga20 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Кращого тонального крему від Мейбелін немає, дуже подобається влітку, не "з'їжджає".
|
|
| |
Karina333 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Досить цікавенько дівчата. варто подумати. клас.
|
|
| |
OlgaAvdeeva | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Ну в плані мінеральної косметики я вам можу сказати, що тут критеріїв вибору набагато більше, бо за цією назвою ховається вельми і вельми велика кількість найрізноманітнішої косметики. Я ось свого часу перейнялася пошуком мінеральної косметики для обличчя, у підсумку перелопатила купу форумів і зрозуміла, що підбирати потрібно за реакцією своєї шкіри на дану косметику, і в підсумку у мене всі види косметики від різних виробників.
|
|
| |
Metr | Повідомлення # 12 |
Підполковник
| А я от для себе тільки diesel купую. Причому знайшов продавця на сландо і вже не перший місяць замовляю там)
|
|
| |
Tata244 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Очищувальний тонік для проблемної шкіри з ромашкою CHRISTINA. Відчуття хороші, відчувається очищення шкіри, охолоджує, не стягує і навіть пори трохи очищає. Запах трохи камфорою віддає, але мені навіть подобається. Додано (27.09.2014, 00:42) --------------------------------------------- Ще сподобався відтіночний мус Ігора від Шварцкоф якраз те що потрібно, не змінює кардинально колір волосся і надає новий відтінок волоссю, зовсім не сушить і не сплутує, а до того ж приємний запах і зручне застосування.
|
|
| |
Кароліна | Повідомлення # 14 |
Рядовий
| Всім привіт! ОСОБА : Умивалка - Клін енд Кліа - 3в1 Крем - Чиста лінія зволожувальний аква, чергую з Ейвонським "персик" Тональний крем - Мейбелін ефітон Пудра - Евон (чорна упаковка, не з дорогих) Бронзатор, рум'яна - Манхеттен Туш - Мейбелін блакитна ТЕЛО: Крем для тіла - лосьйон Луросан (Lurosan) Для рук і ніг - продукція Зюда, зволожувальний крем, ліпокрем, до і після тренувань - деобальзам
|
|
| |
ivanka | Повідомлення # 15 |
Рядовий
| Раніше користувалася тоном і тушшю Мейбелін, але вони останнім часом так зіпсувалися, дивитися нема на що... Принципово не купую, раніше відчувалася якість. Зараз тон: лореаль дуже подобається, а також косметика буржуа, максфактор. Але одна в мене проблема: туш! Що я тільки не пробувала, ніколи не знаходила хорошої туші. І дорогі, і дешеві - все одне. Для того, щоб нормально нафарбувати вії, мені потрібно використовувати 3 туші відразу. Дівчата, порекомендуйте хорошу туш, буду дуже вдячна:) Мені потрібно: об'єм, подовження, екстра чорний колір і все!:)))
|
|
| |