Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Якою косметикою користуєтеся і чому?!
Galina Повідомлення # 1
одеський форум
Майор
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Цікавить питання: Якою косметикою користуєтеся і чому?!

Прошу відповідати без реклами. Просто відгуки, обговорення та рекомендації...

Wester Повідомлення # 2
одеський форум
Лейтенант
Цитата Karina ()
Декоративна - Марі Кей, мені вона найбільше подобається і для шкіри підходить, помади і тіні в ній просто клас! А креми подобаються Віші, щоправда вони не дешеві, але зате ефект є.
Як правило, все, що не дешеве і закордонне коштує дорого і приносить ефект. Дешеве зроблено з дешевої, неякісної сировини, тому приносить більше шкоди, ніж користі. У мене дружина, напевно, може з легкістю бути експертом з косметики, бо така кількість косметики і парфумерії, яку вона має і постійно поповнює з подібних магазинів, не може пройти безслідно. Знаю, що останнім часом довіряє французькій косметиці, здебільшого Chanel, самому навіть доводилося в подарунок замовляти і купувати косметику. Ох нелегка чоловіча доля...

Dana99 Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
Цитата Marusya3283 ()
Дуже люблю фірму Laura Beamont Франція, але вона начебто не продається в Україні.
Дякую, Маруся. Спробую пошукати.

Marin0Chka Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
Цитата Іриска ()
користуюся різною: від дешевого мас-маркету до проф. Подурга - візажист, підглядаюа у неї новинки і питаю порад.
так підкажи щось

Kira66 Повідомлення # 5
одеський форум
Сержант
Цитата Антоніна ()
Намагаюся косметикою користуватися по мінімуму, бо алергозалежна.
спробуйте використовувати мінеральну косметику FreshMinerals Мені вона дуже підходить, хоча я теж той ще алергік. У мене, до речі, після того, як почала під час макіяжу її використовувати, значно покращився стан шкіри, мінеральна косметика не забиває пори і не лягає суцільною плівкою, а навпаки нібито покриває тонкою вуаллю, приховує всі недоліки і коригує тон обличчя. Загалом поки один раз не спробуєте, не зможете оцінити всіх переваг.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: